87 четения

Поздрав на Весела Лечева – кандидат за кмет на община Велико Търново

Уважаеми учители,

Приемете моите най-искрени поздравления по случай Международния ден на учителя 5 октомври. Изразявам своята признателност и уважение към Вас и Вашите усилия за всекидневното възпитание на децата, в чиито ръце е бъдещето както на населените места от нашата община, така и на страната ни. Във всеки ученик остава частица от Вашата душа и сърце, затова и всеки човек с голяма топлота и благодарност си спомня за тези, които са го учили. За всички Вас.

Продължавайте със същия дух и старание да образовате учениците си, да им предавате житейския си опит, да ги учите на знания и на гражданска съвест, за да израснат достойни граждани на България и горди великотърновци. Вие превръщате младите хора в личности, развивате творческото им мислене и чувството за справедливост. Благодарим Ви за всичко това. Вашето старание се съизмерва с уважението и обичта на възпитаниците Ви.

В качеството ми на кандидат за кмет на община Велико Търново, Ви уверявам, че ще ползвам Вашия опит и заедно ще работим за създаване на по-добри условия в сферата на образователното дело.

В личен план Ви пожелавам здраве, семейно щастие, благополучие и много професионални удовлетворения.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Ваша ВЕСЕЛА ЛЕЧЕВА

Кандидат за кмет на община Велико Търново

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *