martineli

martineli

В квартал „Бузлуджа“ се похвалиха с резултатите от програмата „Моята градинка“

Жители на великотърновския квартал „Бузлуджа“ се похвалиха с резултатите от програмата „Моята градинка“, реализирана през двата управленски мандата на Даниел Панов. Китни, цветни и зелени зони красят пространствата около блоковете.

„За четири години „Моята градинка” се развива активно и кв. „Бузлуджа“ е пример за това. В целия град са облагородени над 120 зони и междублокови пространства по идеи на гражданите. Засадени са над 4000 цветя и храсти, както и над 200 дръвчета. „Моята градинка“ е успешна инициатива, която ще има още по-силно развитие през следващите четири години“, обърна се към хората Даниел Панов, който бе топло приветстван в квартала. Заедно с него бяха и кандидатите за общински съветници от листата с номер 43 на ГЕРБ и СДС Деян Хаджийски и Мирослав Трифонов.

„Да изглеждат кварталите добре, е ангажимент на всички нас. Благодаря ви, че показвате висока гражданска активност и отговорност, че помагате с идеи и решения, че сме заедно в усилията ни Велико Търново да е още по-добро и привлекателно място за живеене“, похвали великотърновци Даниел Панов. Той посочи, че след Стария град и кв. „Чолаковци“ планираните дейности за цялостно обновяване на градската среда – изграждане на улици, тротоари, междублокови пространства, паркоместа, обхващат и останалите квартали. Конкретно за кв. „Бузлуджа“ е заложено и довършване на няколко проблемни улици, а първата стъпка са отчуждителни процедури за терените. До средата на месеца се очаква и пускането на новата, четирилентова пътна връзка към жилищния район.

 

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *