Великотърновци към Даниел Панов: „Искаме победа още на първи тур“

Днес кметът на Велико Търново има личен празник

 

Родените в този ден под знака на Везни са носители на справедливост и баланс. През втория си мандат Даниел Панов успя да съчетае кметските ангажименти с работата по дисертационния си труд и защити научната степен „доктор“.

Свикна да приема наградите за Община Велико Търново – „Златен приз” за утвърждаването на старопрестолния град като водеща културно-историческа дестинация, за социални иновации и партньорства, за успеха на общинската програма за подкрепа на млади семейства, за опазване и съхранение на историческото наследство, за развитието на спорта и т.н. И все още се притеснява, когато приема лични награди – „Кмет на годината 2017”, „Кмет на гражданите 2018”, награда „Златен век” на Министерството на културата…

Тревожи го невъзможността лично да участва в решаването на всички проблеми, които поставят великотърновци и понякога травмите на малкия му син – ревностен почитател на екстремните спортове. Големият вече е поел своя път и се надява след година-две да се завърне в родния град като дипломиран архитект.

Знае, че в дома му винаги има ред и любов, защото тях е поверил на Даниела.

Все още се чувства на 43.

Великотърновци пожелаха на Даниел Панов да спечели местните избори още на първи тур, за да продължи цялостното обновяване на кварталите в старата столица. Панов, който е кандидат-кмет за трети мандат, бе посрещнат сърдечно и в квартал „Чолаковци“. От жилищния район започна реализацията на новия модел инвестиции в кварталната инфраструктура – облагородяване на междублокови пространства, изграждане на тротоари и създаване на паркоместа, обновяване на училища и детски градини. Този модел на цялостно обновяване ще бъде приложен и в останалите квартали на Велико Търново.

„40 години нашият квартал бе забравен. Искаме победа още на първи тур, заслужавате го, всички ви подкрепяме“, обърнаха се великотърновци към Даниел Панов по време на срещата си с него.

loading...

4 коментара за “Великотърновци към Даниел Панов: „Искаме победа още на първи тур“

 • 04.10.2019 в 10:25
  Permalink

  Пожелавам му най-искрено да не спечели кметските избори

  Отговор
 • 04.10.2019 в 21:22
  Permalink

  Г-н Панов, инициативност трябва. Не изпълнение на поръчки – да налеем пари у нечия фирма.

  И разбиране на проблемите, което не става като ви докара служебната кола от Арбанаси в Общината, а като излезете и видите как се върви, чака, пресича, пазарува и т.н. из търновските улици и улички.

  Отговор
 • 05.10.2019 в 18:11
  Permalink

  И АЗ ПОЖЕЛАВАМ ПОБЕДА ОЩЕ НА ПЪРВИЯ ТУР. НО КАНДИДАТ КМЕТА НА КОЙТО ГО ПОЖЕЛАВАМ, СЕ КАЗВА ВЕСЕЛА НИКОЛАЕВА ЛЕЧЕВА!!!

  Отговор
 • 10.10.2019 в 17:35
  Permalink

  Сигурно тези великотърновци, които са го казали това можете поименно да ги изброите. Не са повече от пръстите на едната ви ръка.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *