Дневен хороскоп. Прогноза за 7 октомври, понеделник

Луната е във Водолей. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 9-и в 10-и в 16.16 часа. Управител на деня е Луната.

Здраве: Възможни са изтръпвания на крайниците и леки световъртежи, причинени от лошо кръвообращение. Нежелани са операциите в областта на апендикса, прасците и вените, ако не са спешни и животоспасяващи. Добре протичат профилактиката и лечението на очни заболявания, както и на разширени вени.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Можете да направите лек масаж на прасците. Това ще отнеме умората. Нежелани са поставянията на татуировки и обеци.

Хранене и диета: В понеделник хапвайте повече сурови ядки, които облекчават чувството за глад и са особено полезни за организма днес. Изключете месото от менюто си, за да се чувствате тонизирани и енергични.

Цветове, носещи късмет: Зелено и виолетово.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – до 16.15 часа.

Звездни аспекти за деня: Днес Луната гостува във Водолей, а Слънцето и Сатурн са в квадратура. Енергични и жизнени сме в сутрешните часове, но не бива да подемаме много неща наведнъж, а е по-добре да степенуваме по важност задачите си. Следобед напрежението ескалира и ни подготвя неприятни изненади. Избегнете ги. Не влизайте в никакви конфликти с хората около себе си.

 

ОВЕН

Отпуснете се

В понеделник общувате с хора, на които можете да се доверите, но вие самите не желаете да го сторите. Слагате под съмнение всяка тяхна дума и реплика. Не желаете да осъществите нови запознанства, които също ще бъдат добри за вас на този етап. Отпуснете се. Ще ви е от полза.


ТЕЛЕЦ

Пазете се от завист

На работното място трябва да обърнете по-голямо внимание на належащите проблеми и да не занимавате околните с подробности от личния си живот. Като цяло днес не споделяйте с никого, защото ще предизвикате хорската завист и злословие.


БЛИЗНАЦИ

Самоуверени сте

При пътувания бъдете внимателни зад волана. Днес сте прекалено разсеяни и има сериозна вероятност да пропуснете важни подробности на работното място. Втълпили сте си, че всичко можете и всичко знаете, а тази прекомерна самоувереност ще ви изиграе лоша шега.


РАК

Всичко ще е добре

В понеделник сте притеснени дали ще с справите с определена задача в срок. Напрежението ви потиска повече от допустимото и е възможно да сте избухливи и сприхави. Не се притеснявайте, всичко ще се разреши по най-благоприятния начин, независимо че сега не се очертава така.


ЛЪВ

Повишение

След един много труден разговор с човек, на който имате голям респект, нещата ще се разрешат във ваша полза. Денят е благоприятен и носи успех на деловите хора, бизнесмените, както и на редовите работници. След трудности и мъчения повишението е в кърпа вързано.


ДЕВА

Напрегнати сте

Напрегнати сте още от сутринта без видима причина. Търсите си жертви, с които да се конфронтирате, ровите в детайлите на предишни случки между вас и тях. Освободете се от излишното напрежение. Днес може да помислите за един по-мащабен служебен план. Направете го.


ВЕЗНИ

Ден за разговори

Движението на Луната във Водолей ви зарежда с добро настроение. Прави ви магнетични и вие привличате приятелства и познанства. Не се учудвайте, ако днес телефонът ви не престане да звъни. Разговаряйте с всеки, който иска вашето внимание. Ще получите ценна информация.


СКОРПИОН

Избегнете спора

Започвате деня неорганизирано. Това е най-голямата ви грешка. Днес сте в състояние да пропуснете важни неща заради разсеяност. В семейството възниква спор, който ще се задълбочи през деня. Вечерта си премълчавайте, за да не влезете в сериозни пререкания.


СТРЕЛЕЦ

Натоварен ден

Не само че ще трябва да се справяте със своите ангажименти, но ще бъдете нагърбени и с делата на своите колеги, на които трябва да помогнете, понеже са в труден момент. Организирайте добре деня си. Вашият телефон също не спира да звъни. Ще проведете важни разговори.


КОЗИРОГ

Избегнете загубите

На работното място бъдете повече от съсредоточени, за да не допуснете сериозни грешки поради невнимание, прибързаност и разсеяност. За съжаление, този път грешките ще ви костват и финансови санкции или загуба на определена сума пари. Съсредоточете се.


ВОДОЛЕЙ

В подем сте

В понеделник стартирате новата работна седмица с подем и мотивация. Днес сте изключително загрижени за своите близки, приятели и колеги. Магнетични сте и всички ви търсят. Обградени сте с хора, на които можете да имате доверие. Трудностите са преодолими.


РИБИ

Не се натоварвайте

Желаете да направите един нов старт, без да сте съвсем подготвени за него. Прибързаността ви днес носи само беди и допълнително напрежение. Оттеглете се на тихо и спокойно място. Прочетете любима книга или се отдайте на изкуство. Не товарете психиката си.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Вие сте интелигентни и възпитани хора. Искате всекиму да направите добро, защото си мислите, че ще ви отвърне със същото. Невинаги е така, но в повечето случаи доброто ражда добро. Прекалената ви отстъпчивост понякога ви влияе зле. Не правете толкова компромиси, от които потърпевшите сте вие. Обожавате да четете книги, познавате човешката психика и природа. Орисани сте с духовното си богатство да спечелите и материална стабилност. Учете, защото при вас образованието ще се връща многократно.

От днес навлизате в година, в която не бива да се противопоставяте на капризите на Съдбата, а да следвате нейните желания изцяло. Ще вървите с бавни стъпки към успеха. Оставете се на течението и то ще ви отведе в правилната посока. Насилвате ли се, няма да се получава.

Здраве: Възможни са проблеми с храносмилането.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.