Какво вещаят звездите на 8 октомври, вторник

Луната е във Водолей. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 10-и в 11-и в 17.20 часа. Управител на деня е Марс.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на ставите, очите и вените. Добре ще протекат профилактиката и лечението на проблеми със зрението, на разширени вени и ставни проблеми.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Растежът им се ускорява. Избягвайте силовите масажи, които засягат вени и капиляри, за да не ги увредите. Поставянето на татуировки може да предизвика усложнения и алергии.

Хранене и диета: Балансирайте храненето си, като разделите порциите равномерно, без да прекалявате с количествата. Днес мазнините се усвояват бързо от организма и спомагат за правилното функциониране на жлезите с вътрешна секреция. Суровите ядки са особено полезни в дни като днешния.

Цветове, носещи късмет: Червено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – след 16.52 часа.

Звездни аспекти за деня: Очаква ни активен и благоприятен ден. Днес Луната гостува във Водолей и активира сферата на общуването. Хармоничните й аспекти със Слънцето и Юпитер говорят за хармония във взаимоотношенията и подем в делата. Можете да предприемете действие, да подпишете договор и да проведете важни разговори.


ОВЕН

Успешен ден

Интуитивни сте. Водите сериозни разговори и осъществявате важни срещи. Доволни сте от себе си, най-малкото защото убеждавате отсрещната страна в своята гледна точка. В личен план нещата се хармонизират, въпреки че често проявявате своя остър характер. Но хората са ви свикнали.


ТЕЛЕЦ

На пълни обороти

Събуждате се в добро настроение. До обяд се радвате на просперитет на работното място. Бързо отмятате всякакви ангажименти и задачи. Очертава се днес да е един от успешните ви дни за тази седмица. Поставили сте си високи цели и бързате да ги постигнете. Ще имате късмета да го направите.


БЛИЗНАЦИ

Укротете темпото

Обзело ви е желание да правите бързи, непремерени промени. Чувствате прилив на енергия и ентусиазъм, които нетърпеливо влагате в нови начинания, без да сте проучили дали те ще ви водят към успех. Често казвате думи и слова, за които съжалявате. Бъдете по-умерени и ще ви е спокойно.


РАК

По-кротко

Във вторник се чувствате жизнени и дееспособни. Напът сте да вземете поредица прибързани и грешни решения, защото предчувствате, че днес е денят и утре вече няма да имате шанс за начинания. Това не е така. Давайте го по-кротко и ще видите как нещата ще ви се подредят от само себе си.


ЛЪВ

Доволни сте

След като вчера ви предложиха повишение, днес то вече е факт и ви чакат документите, които го оформят. Въпреки че знаете за какво става дума, прочетете отново внимателно всяка една думичка, под която полагате подписа си. В семейството ви чака хармония. Доволни сте от всичко, което ви се случва.


ДЕВА

Подкрепят ви

Стартирате деня с добро настроение. Сутрешните часове са особено жизнени и можете да отметнете доста работа. Това ви прави щастливи и доволни. Очаквайте среща с личност, която ви вдъхновява. Ще ви подкрепи в начинанията и намеренията. Чувствате спокойствие от този факт.


ВЕЗНИ

Успешен ден

Стартирате деня в добро настроение и с ясни цели. Знаете какво точно искате да свършите днес. Ще получите подкрепата на деловите партньори и на хора, от които зависи успеха ви. Днес се занимавайте с мотивиращи дейности. Можете да се отдадете на изкуство и интелектуални занимания.


СКОРПИОН

Нови възможности

Във вторник сте вдъхновени и мотивирани. Очаквате нещо хубаво, което ще ви се случи в живота. Действайте, за да го осъществите още по-бързо от предвиденото. Около вас се заформят обстоятелства, позволяващи ви да подобрите финансовото си състояние. Не пропускайте нови възможности.


СТРЕЛЕЦ

Социални събития

Денят е благоприятен за посещение на културни мероприятия. Мероприятия, които ще ви сближат със среди, различни от тази, в която се движите към този момент. Помислете за една нова крачка в живота си. За ново начало и промяна на социалния и културния си живот. Сега е моментът.


КОЗИРОГ

Трудът си струва

Във вторник запретнете ръкави. Струва си да се потрудите. Резултатите ще ви изненадат със своите размери и бързи развития. Обърнете внимание на кариерата си. Направете нужните промени там, за да поканите успеха и той да кацне на рамото ви. Чака ви доста благоприятен ден.


ВОДОЛЕЙ

Хармония

Във вторник ви очакват промени, новости, добри новини. Подобрява се хармонията в личния ви живот. Можете лесно да разрешите някои противоречия, които прехвърчаха под формата на искри в последно време между вас и половинката. Каквото и да кажете днес, ще бъде правилно.


РИБИ

Оптимистичен ден

Вие също се радвате на ден, пълен с оптимизъм и положителна енергия. Само дето искате да бъдете оставени насаме със себе си, без да ви досаждат с излишно внимание и въпроси. На работното място работата в колектив не ви се нрави към този момент. Действайте самостоятелно.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Избрали сте си дата на кармична разплата. Имате да се разплащате със съдбата за някакъв малък грях, който сте извършили в минало прераждане. Ето защо в настоящия ви живот не всичко става отведнъж, от първия път и в повечето случаи сте принудени да чакате, да търпите неуредици и спънки. От друга страна, изискването към вас е да градите образование и кариера бавно, постепенно и целенасочено. Триумфалните години в живота ви ще започнат да идват едва след като навършите 30 – 35. Дотогава има какво да учите и какво да шлайфате като умения.

Навлизате в една прекрасна година на щастие и радостни мигове. Това е година на хубави контакти, незабравими преживявания и добри новини. Изживейте я с много ентусиазъм.

Здраве: Годината вещае крепко здраве.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *