361 четения

ДПС представи кандидатите си за местната власт в Свищов и Златарица

„Движението за права и свободи” представи в четвъртък в Свищов кандидат общинските си съветници за местния парламент в крайдунавския град. Листата включва деветима души, а водач е общинският председател на партията Бедри Алиев. Представителите на Движението споделиха пред десетки жители на Свищов вижданията си за доброто бъдеще на града и обещаха да работят водени единствено от мотива за благоденствие на общината. Те подчертаха, че за тях са важни проблемите на всеки един човек, без значение от социалното му положение, религиозна принадлежност и друг признак.

На срещата присъстваха ген. Симеон Симеонов – народен представител от ДПС, излъчен от Великотърновския избирателен район, Гюнай Далоолу – областен лидер на ДПС, и Мастън Мастънов – областен председател на Младежката структура на партията. Събитието бе уважено и от Генчо Генчев – независим кандидат за кмет на Свищов, подкрепен и от ДПС.

„Движението за права и свободи” представи и кандидата си за кмет на Златарица. За управленския пост партията издига Федя Дервишев, който е и водач на листата на ДПС. Освен него в битката за местния парламент в общината влизат още 10 души.

ДПС ще се бори и за кметското място в Горско Ново село. Кандидатът на партията е Николинка Хаджиева. Тя познава добре проблемите в малкото населено място и притежава огромен хъс за справяне с тях.

Събитието в Златарица бе уважено от областния председател на партията Гюнай Далоолу.

ДПС води своята кампания под мотото “Власт за хората” и е номер 55 в интегралната бюлетина.

Галина ГЕОРГИЕВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *