martineli

martineli

Седмичен хороскоп

Приятелска подкрепа за Везните, духовно обновление за Раците

 

Здраве: Днес променете начина си на мислене и своята житейска философия, за да подобрите своето здраве. Денят е благоприятен за духовни практики и занимания по йога. През уикенда се погрижете за кожата си. Може да направите парна баня или втриване на масла за дълбоко подхранване и освежаване на цялото тяло. Забранено е ваденето на зъби. В понеделник и вторник се обличайте според сезона и времето, за да не си създадете проблеми с оросяването на крайниците. Студените ръце и крака са признак, че ви липсва достатъчно движение. В четвъртък не прекалявайте с приема на лекарства без причина. Не си внушавайте болести.

Красота и външен вид: Подходящи дни за подстригване на косите: от петък до сряда включително. През уикенда се погрижете за подхранване на косите си и за тяхното боядисване, ако има нужда. Забранено е поставянето на обеци и татуирането на тялото в петък, понеделник и вторник. Неблагоприятни дни за подстригване на косите: четвъртък.

Хранене и диета: Нарастващата Луна ни засилва апетита и нищо чудно в момента да си хапваме повече от обикновеното. За съжаление, веднага ще се забележи по дрехите, които носим. За да влезем отново в есенните си дрехи от миналата година, още днес може да стартираме хранителен режим или бърза диета, която ще даде своите резултати. Хранете се умерено, а през уикенда осигурете повече калий и калций в своя порцион. В понеделник, вторник и сряда не се лишавайте от полезните растителни мазнини като зехтин, маслини, авокадо, както и от полезните мазнини на рибата. Риба може да сготвите и в четвъртък.

Основни звездни аспекти: През тази седмица Луната гостува в Стрелец, Козирог, Водолей и Риби в своята нарастваща фаза. Опитайте се да завършвате всичко, което започвате, а не да го захвърляте някъде в небитието. Освободете се от стари неща, които ви задържат на едно място, и погледнете напред. Да внимават всички, родени в споменатите зодиакални знаци. За тях следва доста интересна и интензивна седмица. Меркурий навлиза в Скорпион, предупреждавайки ни да не си служим с лъжливи слова. Действията ни също трябва да са основани на честност и коректност, за да имаме успехи. От днес Марс навлиза във Везни. Ще ни покаже, че големите житейски постижения могат да се докоснат само с любов и разбирателство, а не с омраза и обиди. Новата работна седмица ни носи два по-напрегнати аспекта – опозиция между Меркурий и Уран и квадратура между Слънцето и Сатурн. Не гледайте все кой какво е постигнал, а си дайте равносметка, че и вие сте в състояние да успеете, стига да го направите с любов и ако сте в хармония с хората около себе си. Тази седмица изцяло акцентира върху хармонията и обичта между всички нас.


ОВЕН

Бъдете по-тактични

 

Вашата импулсивност е особено повишена през тази седмица и това може да доведе до поредица от непредвидени и съкрушителни сблъсъци с обкръжението. Вината, разбира се, едва ли ще си признаете и често ще изкарвате другите виновни. Вие в това сте доказано добри. Внимавайте обаче с навлизането на Марс във Везни да не прекалите с лошото отношение към близките си, защото именно през този период е добре да се хармонизирате с тях. Поработете върху своята поносимост към другите. И бъдете една идея по-тактични към тях.


ТЕЛЕЦ

Сила и енергия

 

През новата седмица уравновесявате емоциите си и успявате да постигнете баланс между труда и почивното време, което ще ви осигури и сили, и добро настроение за вършене както на личните, така и на служебните ви дела. Предстоят ви натоварени, но хармонизирани и добре планирани дни. В професионално отношение този период ви помага да постигнете успехи. Навлизането на Марс във Везни активира силите ви, дава ви енергия и ви помага да се борите с трудностите. Можете дори да започнете посещение на спорт за още по-добър тонус през есента.


БЛИЗНАЦИ

Размествате пластове

 

Преминаването на Марс през Везни активира доста благоприятна зона от хороскопа ви, отговаряща за непланираните промени, разместванията на пластовете в живота и като цяло – за обновлението. В момента чувствате свобода на мислите и действията си, сигурност в себе си и по-голяма решителност. Във външния ви вид също може да се наблюдава обновление. Мнозина от вас стартират диета или променят начина си на обличане. Можете да посетите фризьора и козметика си в посочените за тази цел подходящи дни от седмицата. Купете си нови есенни дрехи.


РАК

Духовно обновление

 

За вас предстои седмица на домашните ангажименти. Движението на Марс във Везни ще активира някои неизбежни проблеми в семейството ви, неразрешени до този момент. Не се страхувайте, идва времето те да се приключат окончателно и то във ваша полза и в посоката, която на вас ви харесва. Освободете се от излишното напрежение, като релаксирате с приятели или с близките си през вечерите вкъщи или в приятна обстановка. Обогатете се с нови знания. Започнете да четете книга, която е на духовна или интелектуална тематика.


ЛЪВ

Благоприятен етап

 

През този период е добре за вас да сте упорити, без да се отказвате от целите си така, както го правихте преди няколко месеца. Намирате се в благоприятен етап от годината и използвайте положителното разположение на планетите в своя полза. В момента се разбирате прекрасно с хората около себе си. Ангажирате ги с внимание и загриженост и най-хубавото е, че те го правят с най-чисти помисли. Не свиквайте обаче другите да се грижат за вас. Полагайте и вие усилия, за да им угаждате. Направете го през тази седмица. Хармонията ви е гарантирана.


ДЕВА

Някой ви е подвел

 

Излизате от един неособено лек период, но през тази седмица нещата предстоят да се подобрят и всичко да се нареди по нормалния за вас начин. Това означава – по реда, който вие предварително сте предначертали. Спрете да мърморите за всичко и на всеки, който не спазва вашия строй. Понякога ставате досадни, налагайки мнението си над близките и приятелите. Ще осъзнаете, че сте били сериозно подведени от приятел, който ви е накарал да извършите действие в разрез с моралните ви разбирания и интереси.


ВЕЗНИ

Приятелска подкрепа

 

При вас се наблюдава промяна в настроението, продиктувана от навлизането на Марс във вашия знак. Изведнъж усещате в живота си ярък лъч от оживление, приятелска подкрепа, възможност да осъществите важни и приятни контакти. Като цяло тази седмица стартира период на засилено общуване и много контакти. Активира се нов етап. Време е за пренастройка на интересите, целите и възприятията. Не пропускайте да се възползвате от всичко това.


СКОРПИОН

Хубав период

 

Приключвате с някои досадни ангажименти, които трябваше да вършите през последните няколко седмици. За идните дни сте си набелязали няколко цели, които трябва да постигнете. Навлизането на Меркурий във вашия знак ще повдигне настроението ви и ще ви направи по-словоохотливи, търсейки контакти и нови познанства. Марс, от своя страна, се движи във Везни и ви поставя в ситуация на изолация, или по-скоро ви помага по-интуитивно да отсявате новите познанства. Вие чувствате кои са подходящи и кои не. Като цяло ви очаква хубав период. Насладете му се.


СТРЕЛЕЦ

Напрегната седмица

 

Не прекалявайте с капризите и обвиненията си към хората около себе си в момент, в който те искат да ви подадат ръка и да ви помогнат, за да излезете по-бързо от затруднени ситуации. Ключът да изживеете един благоприятен седмичен период се крие в желанието ви да осъзнаете, че и вие грешите, а и че можете да си признаете и поправите грешките. В личен план седмицата е напрегната, защото споделяте трудно. Добрата новина е, че Марс ви намигва от Везни и ви помага чрез чувство за хумор да превърнете и най-трагичната ситуация в живота си в комедия. Гледайте откъм смешната страна на нещата, така е по-добре.


КОЗИРОГ

Преодолими трудности

 

След като Плутон тръгна по своя директен път в знака ви, вие вече чувствате освобождаване от излишното напрежение. Освободете се от спомените за негативни преживявания, които са ви се случили през последните пет-шест месеца. Чака ви ново емоционално начало. Навлизането на Марс във Везни обаче на свой ред ви предупреждава, че не е време за почивка. Отново сте на нокти и отново трябва да се борите с несправедливостите в живота си. Трудностите този път са много по-леко преодолими, а и винаги ще имате по една подадена ръка, за да се справите по-лесно.


ВОДОЛЕЙ

Късметът е с вас

 

Не бързайте да се напрягате от неща, чийто ход не зависи от вас. Не сте в състояние да промените света, а и не е нужно да го правите. През тази седмица щастието ви каца на рамото. Движението на Марс във Везни ще активира период на по-шумен живот за вас, на обновление и възможност да пътувате или да правите промени, които ще се развиват добре и в желаната посока. Вярно е, невинаги ще случва така, както вие го желаете, но през по-голямата част от дните късметът ви закриля.


РИБИ

Положителен подем

 

През следващите седем дни очаквайте по-бързо развитие на събитията, многобройни контакти и положително настроение, създадено от движението на Меркурий в Скорпион. Бъдете честни и искрени във взаимоотношенията си, за да запазите тенденцията на положителен подем. На работното място малки и дребни детайли от ежедневната ви работа товарят вашата психика. Ако ги приемете за даденост и започнете да ги отстранявате един по един, нещата ще си дойдат на мястото. В личните взаимоотношения ви чака хармония.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

4 октомври. Вие сте сред хората, които сами са си избрали да се родят на тази дата, за да изчистят някои дребни грешки, допуснати в минали прераждания. За жалост, невинаги са достатъчно силни, когато се изправят пред сериозните бариери в живота си. Нерешителни са, поведението им е крайно – от мълчание до степен да са темерути та чак до неспирна бъбривост и безпричинна агресия. Каквото и да подхванат, то е подложено на дълго обмисляне и претегляне. Много е важно да се научат на борбеност.

Следващата година ще ви помогне да си стъпите на краката откъм финансова гледна точка. Това ще е година на материална стабилност, просперитет в работата и парични придобивки. Не отказвайте на предложение за нова работа. Ще се озовете на позиция, на която не сте и предполагали, че можете да се озовете.

Здраве: Възможни са обостряния на хронични заболявания. Пазете коленете.

5 октомври. Интересни, колебливи и променливи Везни сте вие. И вашите настроения се променят ежеминутно. Човек никога не знае какво може да очаква от вас. Дори пред себе си не желаете да признаете колко сте нерешителни и колебливи. Сами проигравате определените ви от съдбата шансове за щастие и сполука. Просто бъдете малко по-целеустремени.

От днес навлизате в емоционална и завършваща година, която не позволява да поставяте нови начала. Ще ви помогне да завършите всички изостанали във времето ангажименти. Заемете се с тях без отсрочка, ако не искате да ви преследват и в бъдещето.

Здраве: Възможни са чести главоболия. Следете кръвното налягане.

6 октомври. Родените на 6 октомври са благи души. Това са хора, отдадени изцяло на семейството и дома си. Търсят хармонията навсякъде около себе си, но често не я откриват и това ги прави нервни, агресивни и недружелюбни. Не умеят да бъдат подчинени. Товарят се с много работа, докато не прегреят в един момент. Тогава не трябва да сте им пред очите, защото помитат всичко и всеки пред себе си. Нека намерят и хоби заедно с работата си, за да може то да бъде отдушник на професионалното им напрежение.

Навлизате в година на ново и успешно начало, което можете да поставите, след като сте го обмислили внимателно. С каквото се заловите през месеците до идния си рожден ден, с него ще се занимавате и в следващите девет години. Затова избирайте внимателно.

Здраве: Възможни са проблеми със сърцето през идната година – аритмии, високо кръвно налягане. Не се претоварвайте физически.

Станислав Климентов

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *