За безобразното състояние на Кооперативния пазар и щандовете, на които предлагат продукцията си всеки ден, се оплакаха търговците пред кандидата за кмет на Велико Търново от Коалиция „БСП за България“, АБВ, „Движение 21“ Весела Лечева

За безобразното състояние на Кооперативния пазар и щандовете, на които предлагат продукцията си всеки ден, се оплакаха търговците пред кандидата за кмет на Велико Търново от Коалиция „БСП за България“, АБВ, „Движение 21“ Весела Лечева. В пазарния ден петък тя се разходи по пазара заедно с кандидатите за общински съветници Петко Тюфекчиев, Стефан Антонов и Валерия Дончева.

„Ние сме тук от много години. Вече не помня колко пъти слушах за уникални проекти, които ще превърнат пазара в приветлив, чист и удобен и за нас, търговците, и за клиентите ни. Още е прашно и кално. Чадърите са ужасни, клиентите едва се разминават по тесните алеи. Когато завали, вали и на сергията, защото навесите са вече пробити, а сме пуснали ток и става опасно. През зимата мръзнем като кучета“, споделиха търговците, които казаха още, че хората с право наричат щандовете сергии, като влагат в това определение и негативно отношение.

Един коментар за “За безобразното състояние на Кооперативния пазар и щандовете, на които предлагат продукцията си всеки ден, се оплакаха търговците пред кандидата за кмет на Велико Търново от Коалиция „БСП за България“, АБВ, „Движение 21“ Весела Лечева

  • 07.10.2019 в 20:10
    Permalink

    Тази Лечева направи опит за „контакти“ с гражданите на пазара, но никой не и обърна внимание. Проблемът с пазара е това, че не е пазар, а един голям магазин за препродаване на стоки. Вече няколко пъти засичам „производители“, които пазаруват промоционални плодове и зеленчуци от КАУФЛАНД! И после продават с 50% надценка! Моля Ви, АКО ще ям нещот Кауфланд, предпочитам да си купя сам! Пазарът трябва да се превърне във ФЕРМЕРСКИ пазар! Само собствена продукция! Има десетина производители и ние си ги знаем кои са! Не е нормално примерно хора като Мария, всезвестна, да заемат половината улица, да препродава откъдето каквото и падне. За нея това е начин на социална реализация, но на нас това не ни е задачата!

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *