За юрисконсулта Хрисимира Витанова най-характерни са търпението и отзивчивостта към околните

Хрисимира Витанова е още едно от новите за политиката лица, на които ГЕРБ – Велико Търново, залага в местния вот. Юристката Витанова е част от листата с кандидати за общински съветници, която е под номер 43 в интегралната бюлетина.

Великотърновката е юрисконсулт в териториалната дирекция на НАП от четири години. В професионалната си биография има дългогодишен опит, както в общинската администрация, така и в частното предприемачество. Преди юридическото си образование Хрисимира е завършила и специалността „Социална педагогика“, която по правило избират хора, загрижени за общността, притежаващи изразена способност за емпатия и съпричастност.

С характерните за Хрисимира Витанова търпение и отзивчивост към околните е естествено, че един от водещите й стремежи като част от бъдещия Общински съвет ще бъде създаването на още по-добра комуникация между гражданите и представителите на местната власт. Сред младите хора пък да се презентират още по-широко професиите, в които липсват кадри, е друга приоритетна тема на Хрисимира. В последните години във Велико Търново се постигат все по-добри условия за професионално обучение, припомня тя.

17-годишният син на юристката, който учи в паралелка „Биология и химия“ в ПМГ „Васил Друмев“, е нейна гордост. Любимата роля на Хрисимира Витанова е тази на майка и съпруга, а чудесното й семейство я подкрепя безрезервно в новото й общественополезно начинание. Спортът и разходките сред природата са голямото увлечение на фамилията, а смислените разговори с добри приятели – любимо занимание.

Благодарение на натрупания опит и знанията си Хрисимира Витанова има с какво да бъде полезна на своя град и община. Нейният преференциален номер в листата на ПП ГЕРБ е 126.

 

One thought on “За юрисконсулта Хрисимира Витанова най-характерни са търпението и отзивчивостта към околните

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *