ПЪТУВАЩИЯТ ФЕСТИВАЛ „УЛИЦАТА“ ОТНОВО ЩЕ РАДВА ГОСТИТЕ НА ПРАЗНИЦИТЕ НА СЕВЛИЕВО

Пътуващият фестивал „Улицата“ ще гостува за втора поредна година на празниците на града в Севлиево. Всеки желаещ да посети „Улицата“ ще има възможност да го направи на 11 октомври (петък) от 16:00 ч. на пешеходна улица „Христо Спиридонов“. Колоритното за Севлиево събитие през тази година ще се проведе с подкрепата на Община Севлиево.

Фестивалът „Улицата“ ще бъде открит от театър „Весел“ с постановката „Хитър Петър“, в която деца и техните родители ще се забавляват с небивалите истории на героя.

Веднъж поставили началото му, посетителите ще могат с пълна сила да се насладят на магията на Дани Маджик и ще бъдат завлядяни от пъстротата и музиката на „Улицата“. Мимове, приказни герои, клоуни и фокуси са само малка част от фестивала. Всеки посетител ще има възможността да участва и в арт работилнички за изкуства , в които да добие нови знания. Любителите на арт изкуството ще могат да вземат участие в рисуване с къна , рисуване върху коприна и надписване на амулет. Освен улично изкуство ще има и игри с награди за малки и големи, в които всеки ще може да покаже знания и състезателен дух.

Но какво е един фестивал без музика и танци …самият Елвис ще гостува на тазгодишното издание на фестивал „Улицата“ и ще поздрави севлиевци и техните гости с неостаряващите си хитове.

Тези и още много изненади ще разберете на място само ако станете час от пътуващ фестивал „Улицата“, само на 11 октомври от 16:00 ч. в град Севлиево.

Животът е пътуване, а улицата е мястото да се срещнем…

Ще дойдеш ли и ти?

ЗАПОВЯДАЙТЕ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *