Лясковец

С пожелания за още много успехи посрещнаха в Козаревец д-р Ивелина Гецова и депутата Клавдия Ганчева

Уважаваният дългогодишен кмет на Лясковец д-р Ивелина Гецова бе официален гост на хората в с. Козаревец, които отпразнуваха 35 години от създаването на местния пенсионерски клуб. Тържеството уважи и народният представител от ГЕРБ инж. Клавдия Ганчева, която е член на Парламентарната комисия по труда и социалната политика.

Грижата за населените места в община Лясковец е забележима и в пенсионерския клуб на Козаревец, където през последните години бе подменена покривната конструкция, поставени бяха нови дограми, извърши се външно и вътрешно обновяване на сградата, сменена бе електрическата и елинсталацията, както и подовите настилки.

С емоционално слово кандидатът за нов управленски мандат д-р Ивелина Гецова приветства членовете на пенсионерския клуб: „Щастлива съм, че винаги, когато сме до вас, ние, по-младите, имаме възможността да черпим от мъдростта на годините и вашия силен, борбен дух! Бъдете все така близо до нас в делника ни, раздавайте щедро от натрупания си житейски опит и не спирайте да ни напътствате и в бъдеще“.

Поздравления към възрастните хора за социалната им активност, за сплотеността, за добродетелите, които пазят и предават на младите, изрази народният представител Клавдия Ганчева. Тя не скри възхищението си към дейността на самодейците.

Номерът на кандидата за кмет и на кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ в интегралната бюлетина е 43. Това е изборът, който жителите на Лясковец трябва да направят, за да имат хубавите и подредени населени места, на които са свикнали и които заслужават, коментираха в Козаревец.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *