Местни избори 2019

За автомобилния инструктор и състезател Красимир Йорданов пътната безопасност е кауза

Автоинструкторът Красимир Йорданов е сред новите лица в листата на ГЕРБ – Велико Търново, която е с номер 43. По образование е икономист, но по призвание е отдаден на автомобилите. Член е на Асоциацията за квалификация на автомобилистите в България.

Освен инструктор и собственик на автошкола „Шофьор“ Краси е и титулуван състезател на Спортен клуб по картинг и автомобилен спорт „Етър Рейсинг“.

Преди два дни Красимир Йорданов официално стана трети в България в своя клас и в генералното класиране по гимкхана – майсторско управление на автомобили. Автомобилното състезание, провело се в Г. Оряховица, на което СККА „Етър Рейсинг“ бе организатор, заведе великотърновския тим до първото място в отборното класиране. На база годишния рейтинг виолетовите автомобилни състезатели са шампиони на България.

Адреналинното шофиране обаче е допустимо само по състезания – регламентирано и с всички предпазни мерки, с които професионалистите никога не правят компромис. В живота си шампионът Красимир Йорданов е изключително стриктен водач. Неговото мнение е, че „легнали полицаи“, които да ограничават скоростта, трябва да има на повече места в градовете.

Безопасността по пътищата е кауза за Красимир Йорданов. Отличната подготовка на един шофьор е първото и най-съществено условие за превенция на пътните произшествия. Това убеждение на Красимир не търпи промяна или отстъпление. В практиката му не са един и двама кандидат-шофьорите, които се оказват буквално натирени от автошколата му заради очакванията да „минат метър“ на изпита.

Красимир Йорданов ненавижда лъжата, искреността за него е най-ценното качество. Той гради своя бизнес с почтеност, постоянство и интелигентни решения, а авторитетът му на коректен партньор и добър човек е напълно заслужен.

Освен автомобилния спорт Красимир е и запален сноубордист и мотоциклетист. Но нищо не му доставя по-голямо удоволствие от времето, прекарано с любимите хора.

Краси и половинката му Анита са родители на страхотно момченце. Александър, който е на година и шест месеца, е радостта на живота им. Гордият татко е убеден, че старата столица е идеалното място, в което да отглежда и възпитава сина си, а желанието да има личен принос в просперитета на общината е неговата мотивация да се кандидатира.

В листата на ГЕРБ с номер 43 Красимир Йорданов е с преференция 123.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *