567 четения

Какво вещаят звездите за 10 октомври, сряда

Луната е в Риби. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 12-и в 13-и в 17.51 часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Нежелани са операциите в областта глезените на краката, вегетативната нервна система и лимфните възли. Добре протичат профилактиката и лечението на проблеми с обмяната на веществата и нарушение на функцията на жлезите с вътрешна секреция. Денят е благоприятен за посещение при хомеопат и провеждане на хомеопатично интервю.

Красота и външен вид: Денят е неблагоприятен за подстригване, къдрене или боядисване на косите. Коламаската също не се препоръчва, защото кожата е по-чувствителна и процедурата може да доведе до зачервяване или обриви.

Хранене и диета: Хранете се балансирано, често (през два или три часа), за да намалее вълчият глад. Сутринта закусете мюсли с богат асортимент от ядки. На обяд не пропускайте зехтина в салата си, а вечерта можете да си позволите пълнозърнеста филия с апетитна печена риба.

Цветове, носещи късмет: Синьо.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – след 17.51 часа. Полейте цветята и растенията вкъщи с чиста вода.

Звездни аспекти за деня: Луната гостува в Риби и сключва хармоничен аспект с Меркурий. Денят обещава да е благоприятен. Радваме се на успех в общуването, в уговарянето на условия в деловия сектор, както и на много срещи и контакти в личния живот. Заредете се с настроение.


ОВЕН

Помислете за себе си

В четвъртък сте в прекрасно настроение, но внимавайте да не попаднете в ситуации, които да ви докарат емоционално неразположение. Отделете се от хората, които търсят вашата компания само за да се захранват с енергия и да ви изцеждат като лимон. Помислете за себе си. Запазете здравето си.


ТЕЛЕЦ

Положителен ден

В четвъртък се радвате на приятелска подкрепа от хората около себе си. И на работното място, и в личния живот се реализирате прекрасно. Денят е наситен с позитивни срещи, а в делови план те могат да се окажат начало на една обща дейност занапред. Положително настроение и разговори са характерни за този ден.


БЛИЗНАЦИ

Всичко ви спори

Радвате се на добро настроение още от сутринта. Набелязали сте си задачи, които да свършите на работното място. Ще ги отметнете наред с недовършената от вчера работа. Четвъртък е доста по-благоприятен ден. Всичко ви спори. Не се притеснявайте да казвате истината там, където се налага.


РАК

Търсете изявата

След вчерашния по-пасивен ден, в сутрешните часове на четвъртъка вие сте доста лениви. Не сте готови за подвизи, а времето минава и пропускате възможности. Имайте предвид, че днешният ден е зареден с енергия и ви носи много положителни обрати, ако вие самите търсите ниши за изява.


ЛЪВ

Заложете на сигурното

В четвъртък предприемайте действия, които ви носят сигурен успех и не се залъгвайте, че рисковите начинания могат да ви донесат желаните печалби. Нищо подобно. Днес залагайте на онова, в което сте сигурни. Същото се отнася и във взаимоотношенията. Заложете на тези, които си заслужават.


ДЕВА

Късметът е с вас

Днес сте в добро настроение, отзивчиви и желаещи да осъществите връзка с всеки, от който зависи вашия успех. В сутрешните часове е важно да не проявявате прекалено много капризи, за да не отблъснете хората от себе си. В следобеда късметът е с вас и в деловите начинания. Можете да му се доверите.


ВЕЗНИ

Реализирайте целите си

В четвъртък действате със завидно самочувствие. Във всяко ваше действие личи решителност, сякаш сте убедени, че ще успеете където и да се запътите. Ето я първата предпоставка за успеха. Втората е просто да дадете всичко от себе си и да реализирате своите цели. Ще го направите.


СКОРПИОН

Променете посоката на движение

За разлика от вчерашния муден ден четвъртък ви е подготвил купища изненади. Луната гостува в Риби, откъдето ви зарежда с положителна енергия. Имате мотивацията да се захванете с нещо ново, да пробвате нещо нетрадиционно, да промените посоката на движение. Времето е подходящо за подобно начинание.


СТРЕЛЕЦ

Подредете приоритетите си

Четвъртък не е сред най-активните дни от тази седмица, но ви предлага шанс да пренаредите приоритетите си, като този път поставите семейството, близките и дома на първо място пред всичко останало. В следобеда настъпва време, в което се чувствате удовлетворени от действията си. Днешният ден ви носи щастие.


КОЗИРОГ

Време е за контакти

След като до вчера се занимавахте с личния и служебния си бюджет, днес е по-добре да оставите парите настрана и да обърнете по-голямо внимание на хората, които ще ви помогнат да спечелите пари в живота си. Днес общувайте, контактувайте и определете срещи, където да споделите новите си идеи.


ВОДОЛЕЙ

Успешен ден

В четвъртък очаквате деня да започне мудно и вие да продължите да сте все така пасивни, както бяхте до вчера. За огромна ваша изненада днешният ден ви е подготвил промени и ситуации на избор, които стартират още в първите работни часове. Подгответе се за натоварен, но доста успешен ден.


РИБИ

Ново приятелство

Четвъртък е един от благоприятните дни за тази седмица. Сякаш чувствате удовлетворение. С всички около себе си общувате без излишни преструвки, а стените между вас сякаш падат. Можете да споделите неща, които ви вълнуват. Да поговорите за интересите си. Да започнете ново приятелство.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Ако сте се родили на 10 октомври, това значи, че сте сприхави и избухливи хора. Често изтървавате нервите си на момента, макар след няколко секунди да съжалявате. В състояние сте под властта на емоцията да наговорите какво ли не на човека отсреща, а след миг да се намирате на колена пред него и да му се извинявате. Във всяко едно отношение сте нетърпеливи и прибързани. Това е и главната причина за неуспехите ви. Бъдете по-постепенни, уравновесени и търпеливи. Приемайте и съвети, и критика отстрани. Така ще имате реална оценка за самите себе си.

Навлизате в година на глобални промени. Нещо в живота ви ще потръгне. Пътувайте и ще ви провърви.

Здраве: Спрете цигарите, ако сте пушачи. Възможни са проблеми с белите дробове и бронхите.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!