Водещи новиниМестни избори 2019

Любители на природата към Даниел Панов: „Победете още на първи тур”

Любители на природата и въдицата от Велико Търново се срещнаха с Даниел Панов и му пожелаха наслука и категорична победа още на първия тур на местните избори. Панов е кандидат за кмет на старата столица за трети мандат, а номерът му в интегралната бюлетина е 43.

Разговорът бе по актуални теми, касаещи както опазването на биоразнообразието, зарибяването на р. Янтра и спортния риболов, така и бъдещото развитие на Велико Търново и общината. В срещата участва и кандидатът за общински съветник от листата с номер 43 на ГЕРБ и СДС Деян Хаджийски.

„Благодаря ви за доброволческите кампании и детските турнири по спортен риболов, които организирате и след които винаги зарибявате река Янтра. Това са много важни уроци за децата и младите хора за опазването на околната среда и биоразнообразието”, обърна се Даниел Панов към риболовците, които са и защитници на природата и опазването й. Той подкрепи идеята им за общинска наредба за риболова, която на местно ниво да доразвие условията и изискванията за любителите на въдицата, а също и за зарибяването на реките и водоемите.

Любителите на природата поздравиха Даниел Панов за усилията, които полага за почистване на коритото на р. Янтра в урбанизираната територия на Велико Търново. През последните месеци това бе сторено в кв. „Асенов”. Преди това бяха изчистени бреговете край квартал „Чолаковци” и моста на хлебозавода.

„Имаме готови проекти и за пространството между Стамболовия мост и крепостта Царевец, за които очакваме финансиране от държавата”, обясни Панов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *