martineli

martineli

От БДО дариха средствата за годишната издръжка на футболния отбор на Никюп

Калина Широкова, Любен Велчев и Велимир Кенаров сбъднаха мечтата на футболистите

 

ПАРТИЯ „БЪЛГАРСКА ДЕМОКРАТИЧНА ОБЩНОСТ“ (БДО) ПОДКРЕПИ ФУТБОЛНИЯ ОТБОР НА НИКЮП. Това стана по време на среща на кандидатите за общински съветници на БДО с жители на селото. Калина Широкова, Любен Велчев и Велимир Кенаров знаеха за финансовите затруднения на тима и липсата на спонсори и затова сбъднаха мечтата на футболистите да получат средства за годишната си издръжка. Дори нещо повече. Кандидатите за общински съветници от БДО обещаха, когато бъдат избрани в новия Общински съвет, да разрешат този проблем и отборът на Никюп да получава редовно средства всяка година. Футболистите бяха трогнати от жеста, благодариха на партия „Българска демократична общност“ за подкрепата и заявиха, че ще оправдаят доверието.

Кандидатите за общински съветници на БДО се срещнаха и с жените от пенсионерския клуб, които съхраняват традициите на Никюп, пеят песни и организират събирания всяка седмица.

Разбира се, не бяха спестени и проблемите на селото. Един от най-важните е да се ремонтира пътят, водещ до забележителния туристически обект Никополис ад Иструм, а това би увеличило значително броя на туристите, посещаващи Никюп.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *