658 четения

Паулина Петрова

Родена през 1991 г. във Велико Търново, публичен администратор, работи като старши експерт „Подбор на персонал”

С преференция 116

 

Може би сега си задавате въпроса защо се кандидатирам за oбщински съветник, а задавали ли сте си въпроса защо сте родени? Аз съм си го задавала и моят отговор е – „За да помагам на хората“. Всяка една дейност, с която през годините съм се захващала, винаги е била социално насочена, каквато е и професията ми.

Аз съм млад и амбициозен човек, боря се за правотата и ще отстоявам своите идеи и позиции за благото на своите съграждани. В мое лице ще намерите утвърден човек, който има стимул и желание да представлява вашите нужди и желания, да работи заедно с вас, да е редом до вас.

Гледайки случващото се в страната и конкретно в общината, на мен наистина ми е болно, че всяка година се усвояват европейски пари и само 1/3 от тях се инвестират. Примери за това са, че през няколко месеца се пребоядисват пешеходните пътеки. Не е нормално дупките по пътищата да се кърпят постоянно, а след един пороен дъжд да са зейнали ями отново, а в момента дори има улици, които само са посипани с чакъл и пясък. Не е нормално историческите сгради в града да се превръщат в пране на пари, няма нищо общо вече от стария облик на Самоводската чаршия и „Варуша“. Голяма част от кварталите във Велико Търново са изоставени, тротоарите са разбити, междублоковите пространства са неподдържани. Все по-малко пари се отпускат и за нуждите на селата. Това са само една малка част от проблемите, на които трябва да се обърне по-голямо внимание и да се вложат усилия за разрешаването им.

За мен е важно бизнесът да е тясно свързан с учебните заведения в града, да има работни срещи, а по този начин да има развитие на млади кадри в тясно специализирани сфери, които да останат да живеят, да се развиват и работят в старата столица. Като старши специалист подбор на персонал, аз съм наясно с този проблем. Бих желала да има развитие в положителна насока, както и средната работна заплата да бъде увеличена. За мен в момента това е един от най-наболелите проблеми в града.

Велико Търново е родният ми град! Градът, в който искам да остана да живея, тук да израснат и моите деца! Нека да го превърнем в приказка, а не само в пиар!

Вярвам и подкрепям кандидата ни за кмет – госпожа Весела Лечева. Тъй като тя е борбен човек, постигаща всяка една цел с хъс и постоянство. Тя е човек, на когото можеш да разчиташ, можеш да разговаряш на всякаква тематика. Винаги ще ти даде решение за конкретен проблем. Тя е виден политик, олимпийски шампион и почетен гражданин на Велико Търново.

Гласувайте за кмет с номер 71!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *