С много приятели и нов офис ГЕРБ тръгна към победа в Дебелец

В присъствието на много приятели в Дебелец бе открит и осветен новият предизборен офис на ГЕРБ. Кандидат за кмет на града за втори мандат е Снежана Първанова.

„Дебелец върви в правилната посока. Благодаря на моите съграждани за подкрепата. Нека да продължим заедно и занапред“, коментира Първанова.

„Пожелавам успех на Снежана Първанова. Нейният втори мандат като кмет на Дебелец е гарант за още по-успешното развитие на града. Тя е от кметовете, които милеят за населеното си място, и винаги е близо до хората“, коментира Даниел Панов, който е кмет на община Велико Търново в периода 2011 – 2019 г. и кандидат за трети управленски мандат.

Промяната в Дебелец е видима – и с новия облик на централния площад, и с изградения паркинг зад кметството, също с поетапното преасфалтиране на улиците. Вече започна възстановяването на Старинния мост, за който бе защитен проект пред Комисията по бедствия и аварии. Предстои ремонт на спортната зала в училището, а обновяването й ще я превърне в много важна придобивка за децата. Все по-силен става и инвестиционният интерес към съседния на Велико Търново град.

Сред важните инфраструктурни подобрения е и ремонтът на общинския път, свързващ Дебелец и Велико Търново в района на кв. „Чолаковци“. В мандата на Даниел Панов и Снежана Първанова е спечелен и проект за ремонта на моста над р. Белица, който е част от отклонението на това шосе към жп гарата и промишления район на Дебелец.

Подкрепата си за Снежана Първанова дадоха и кандидатите за общински съветници от листата с номер 43 на ГЕРБ и СДС. Сред тях има и двама жители на Дебелец – Георги Недев и Димитър Марков.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *