827 четения

За младия предприемач Константин Саралиев всеки проблем може да се реши с диалог и много работа

Младият предприемач Константин Саралиев е сред авторитетните личности, които правят толкова силна листата с кандидати за общински съветници от ГЕРБ – Велико Търново. Позитивен и добронамерен, той е човек с много приятели. 31-годишният мъж от Килифарево е магистър по стопанско управление и здравен мениджмънт. Съдружник и управител е в частна компания.

Неотдавна Константин направи една от най-важните крачки в живота си – да стане глава на семейство. Съвместният живот със съпругата му Иванела започна с благороден жест – по време на сватбеното тържество двойката събра хиляда лева, като предварително се отказа от младоженските букети. С парите съпрузите подкрепиха две деца с редки заболявания. Именно децата, които се борят или са преодолели някакво заболяване, са героите на днешния свят, категоричен е Саралиев.

Доброто има необорима сила, убеден е младият предприемач. Във всички свои действия и решения той се придържа именно към това си убеждение. Държи на мъжката дума, вярва в честността и в хората, а наред със своите компетенции и умения притежава и изразена артистичност – част е от самодеен театрален състав.

Младият човек е силно привързан към Велико Търново и родния си град Килифарево, където живее. Константин е изключително удовлетворен от начина, по който общината се развива. Той е категоричен, че бъдещето на семейството му е именно тук, и е мотивиран да има собствен принос към непрекъснатия просперитет на региона.

Негово убеждение е, че всички проблеми могат да бъдат решени с много работа, дискусии и срещи с представителите на съответния бранш, съсловие или общност. Точно с такава откритост и готовност за диалог се отличава управлението на Даниел Панов, е мнението на кандидата за общински съветник. Такъв ще бъде подходът и на самия Константин Саралиев като член на бъдещия Великотърновски общински съвет.

Листата на ГЕРБ, от която е част Константин, е с номер 43 в бюлетината, а преференциалният му номер е 121.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *