2639 четения

Адвокат Момчил Иванов е човекът на Слави Трифонов във Великотърновско

КАКТО ПЪРВА „БОРБА“ ПРОГНОЗИРА, АДВОКАТ МОМЧИЛ ИВАНОВ Е УТВЪРДЕН ЗА ОБЛАСТЕН КООРДИНАТОР НА НОВАТА ПАРТИЯ НА СЛАВИ ТРИФОНОВ „Няма такава държава“. Той е бивш активист на СДС и с опит в партийното строителство. Преподавател е във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“, а няколко години бе управител и на общинското предприятие „Спортни имоти” в мандата на предишния кмет д-р Румен Рашев. Смята се, че целта на Слави Трифонов е ревизия на прехода и търсене на наказателна отговорност от всички, които през годините са злоупотребявали с участието си във властта.

НАШЕ ПРОУЧВАНЕ ПОКАЗА, ЧЕ ДОСЕГА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО Е ИМАЛО ДВЕ НЕФОРМАЛНИ СРЕЩИ СЪС СИМПАТИЗАНТИ, като на практика в областния град вече има структурирана солидна структура.

Според очевидци на срещата са забелязани бившият зам.-кмет Иван Панайотов, бивш служител на службите в града, няколко актуални бизнесмени, а така също и популярната певица Яница Русева, която преди години дори участва в един от проектите на Слави. Към проекта проявявали интерес и настоящи общински съветници не само от Велико Търново. Силните в новата формация обаче внимателно преценявали всеки, който се върти около тях, за да не дискредитират новия проект, чиято идея е да се даде път на млади и образовани хора, които не са обвързани с досегашното статукво. Популярен лекар в региона, военен и няколко предприемачи и представители на културните среди също са сред оглежданите лица за бъдещите листи.

С. МАРИНОВ

4 коментара за “Адвокат Момчил Иванов е човекът на Слави Трифонов във Великотърновско

 • 10.10.2019 в 9:31
  Permalink

  Този адвокат се предлага на всяка новосъздаваща се партия .И в турската партията на Касим Дал се отърка.На Слави Трифонов да са му честити такива партийци

  Отговор
 • 10.10.2019 в 12:41
  Permalink

  Адвоката Момчил беше изгонен от Спортни имоти след ревизия. Повъртя се тук там и дори и в ДПС. Участвал в комбини с Ташко Тодоров, Камен Костадинов, Пламен Радонов, Иван Спирдонов, Венцислав Спирдонов,– все видни приватизатори и сегашни партийци.

  Отговор
 • 10.10.2019 в 22:06
  Permalink

  Пази Боже,рашев така го е свикнал да преватизират всичко в Спортни имоти и никой да не им търси отговорност!!ако не вярвате питайте тогавашния шев на общински имоти.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!