888 четения

Гергана Евтимова: „С любов към родния ми град ще продължа своята активна дейност за развитието на Велико Търново“

Отговорна и целеустремена, винаги усмихната и заредена с енергия и идеи. Гергана Евтимова се включва във вота за Общински съвет с желанието да продължи своята дейност за развитието на родния си град.

Гергана беше общински съветник в досегашния местен парламент като председател на ПК по нормативно-правна уредба и обществен ред; член на ПК по здравеопазване и социални дейности; член на ПК по чл. 25 ал. 2 т. 3 от ЗПУКИ.

За Гергана Велико Търново е специално място. Тук тя развива както своята професионална дейност, така и прекрасното си семейство.

Животът й е изпълнен с много социални контакти още от студентските години във Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“. Тя е бакалавър по „Стопанско управление” и има две магистърски степени: „Право“ и „Счетоводство и контрол – застрахователно счетоводство“. Със силно желание за развитие и високо ниво на професионализъм, днес тя е търсен и уважаван юрисконсулт.

За усмивката на Гергана се грижат нейните прекрасни дъщери – 17-годишната Ивана и 7-месечната Преслава. Времето, прекарано с тях, е истинско богатство за щастливата майка. Желанието й е да предаде любовта и историческото знание за Велико Търново и на своите деца.

В свободното си време Гергана обича да се занимава с озеленяване и флористика. Нейна огромна страст са планинарството и народните танци. Тя е част от Фолклорна танцова формация „Търновска царица“ и носител на награди от национални и международни фестивали.

Гергана Евтимова е пазител на традициите и знанието за историческата стойност на Велико Търново. Тя винаги има ясно поставени цели и е готова да продължи своята работа в сплотения екип на ГЕРБ.

#Отбор43 #Преференция 119

2 коментара за “Гергана Евтимова: „С любов към родния ми град ще продължа своята активна дейност за развитието на Велико Търново“

 • 10.10.2019 в 17:53
  Permalink

  Нещо за Петър Христов да каже. Иначе поредния селяк, който се мисли за нещо.

  Отговор
  • 10.10.2019 в 19:58
   Permalink

   Мхм и какво е свършила досега за града, че нещо не разбрах…

   Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!