martineli

martineli

Пускат билетите за мача “Етър” – “Манчестър Юнайтед” и на касите пред стадион „Ивайло“

От днес билетите за мача между ветераните на “Етър” и “Манчестър Юнайтед” ще се продават и на касата пред стадион „Ивайло“ от страната на Спортния диспансер. Тя ще работи от 10 до 19 часа, а в петък от 10 до 19:30 ч. отварят и двете каси от северната страна. Цените на билетите са 15 лева.

Входовете на спортния комплекс ще бъдат отворени в 17 часа, когато започва и самата програма. Специална бира за мача пуска един от спонсорите на проявата „Бритос”, бутилките са с етикет на самия мач, цената ще е 2 лв.

От 17 до 18 часа на стадиона настроението на всички ще подгряват DJ Miss Party и големият шоумен Шкумбата. След това ще има демонстративен турнир между малките футболисти от школите на “Етър”, “Болярчета”, “Беломорец” и “Орлета”, съобщи главният организатор и инициатор на събитието Емил Йорданов.

В 19 ч. предстоят официални поздравления, както и музикално-артистична програма.

Самият мач между ветераните на “Етър” и “Манчестър Юнайтед” започва от 19:30 ч. и ще бъде в две полувремена по 35 минути, като през паузата ще има парти на Un Beso. За „червените дяволи“ идват Лий Мартин, Дейвид Мей, Ник Кълкин, Сами Макилрой, Дани Уебър, а за „виолетовите“ се събира почти целият шампионски тим: Николай Донев, Бончо Генчев, Илиян Киряков, Цанко Цветанов, Сашо Христов, Игор Кислов, Георги Георгиев, Миро Байчев, както и Валентин Игнатов, Стефан Лъхчиев, Румен Данков и др. Те ще бъдат водени от Георги Василев и Стоян Петров.

Днес англичаните ще бъдат посрещнати около 16 часа пред стадион “Ивайло” с гайди, хляб и сол, съобщиха още организаторите. След това е предвидена и пресконференция с тях за представителите на медиите.

Гостите ще посетят историческия хълм Царевец, където ще се срещнат с Даниел Панов, а вечерта от 21 ч. ще гледат „Звук и светлина“. После ще гостуват и в клуб „Седем”, където могат да се срещнат със своите фенове.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *