Ръководството на „Етър ВТ“ застана зад Росен Кирилов, „виолетовите“ посрещат ЦСКА на „Ивайло“ на 25 октомври

На заседание на Управителния съвет на „Етър Велико Търново“ след направен обстоен анализ на ситуацията с незадоволителното представяне напоследък на представителния отбор се взе решение – ръководството подкрепя треньора Росен Кирилов и неговия щаб. Треньорска рокада в представителния отбор на този етап няма да има. Това съобщиха от клубната управа на „виолетовите“.

Позицията бе разпространена вчера, след като се заговори упорито в града за треньорска смяна. Слуховете се породиха след трите загуби, а в края на последния мач срещу „Локомотив“ (Пловдив) част от публиката започна да скандира „оставка“. В медиите пък се завъртяха имената на Христо Янев и Ивайло Петев като възможни наследници на Росен Кирилов.

Междувременно от БФС публикуваха пълната програма на елитната група до края на ноември. От нея стана ясно, че „Етър ВТ“ ще приема в следващото си домакинство „ЦСКА – София” на 25 октомври на стадион „Ивайло“. Мачът е в петък от 19:45 часа.

След паузата в първенството тази седмица на „виолетовите“ предстои гостуване в Русе на „Дунав“. То е на 18 октомври (петък) от 20:00 ч.

Седмица след домакинството на „червените“ на етърци предстои гостуване на столичния „Левски“. Двубоят е на 1 ноември (петък) от 19:45 ч. на стадион „Георги Аспарухов“. После „болярите“ приемат „Черно море“ на 9 ноември (събота) от 12:30 ч., в 18-ия кръг гостуват на „Ботев“ (Пловдив). Двубоят с „канарчетата“, които вече са водени от Ферарио Спасов, е на 25 ноември (понеделник) от 15:00 часа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.