277 четения

Теодор Неделчев

Роден през 1979 г. в гр. Бургас, икономист, председател в ТПК „Хигиена“ – В. Търново.

С преференция 129.

 

Завършил съм НВУ „Васил Левски” с магистърска степен „Икономика на търговията”, имам и две магистратури – „Публична администрация” и „Европейска интеграция” във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”.

Вярвам, че с предприемчивост и иновативност е възможно да се разпространяват принципите, свързани със здравословния и природосъобразен начин на живот.

Основател съм на международния форум изложение „Здраве, щастие, красота”. За мен е страшно, защото: „по-рано биохимията беше само в пералнята, а сега е във всеки хладилник”.

Едно от нещата, към което винаги съм насочвал вниманието на отговорните органи, е пълната забрана за засаждане на култури от ГМО и ясно обозначаване на храните, които съдържат генномодифицирани организми.

Занимавам се с фризьорство и организация на събития. От 3 години управлявам най-голямата фризьорска кооперация ТПК „Хигиена”.

След година служба във Военното окръжие дойдоха големите вълни на съкращения, но това не ме отказа – продължих напред. Работил съм в компютърния бранш с доставка на интернет и IT технологии и вместо да замина в чужбина, останах тук да работя.

Кандидатирам се, защото съм воден от чувство за дълг към Велико Търново, неговите традиции и минало и нося отговорност за бъдещето му.

При непосредственото ми участие в управлението чрез всички качества – инициативност, идейност, опит и знания, които съм натрупал, искам да допринеса за решаване проблемите на града.

В Общинския съвет ще се съсредоточа в сферите на здравеопазването, околната среда, културата и икономическите въпроси. Лично се ангажирам с работа по разрешаване на два особено наболели въпроси в града ни: вземане на неотложно решение, свързано с намиране на изход от проблема с паркоместата в града и създаването на повече зелени площи в градската среда.

Какво е за мен Велико Търново? Това е градът, в който се реализирам.

Гласувайте за кмет с N 71!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!