martineli

martineli

Йорданка Стефанова е ценна за работата в местния парламент с познанията си в сферата на земеделието и устройство на територията

Много хора могат да се учат от икономиста и земеделски експерт Йорданка Стефанова на това как оптимално да организират времето си. Стефанова е дама, която успява да държи делата си винаги в изряден ред, и при това да намира достатъчно време за себе си и хората, които обича. Тя е силно привързана и отдадена на семейството и на прелестните си внуци Габриела и Божидар, които внасят нов чар и смисъл в живота й. Очевидно за всички е удоволствието, с което им посвещава времето си, и създава специално за тях от прочутите си кулинарни шедьоври.

Данчето, както многобройните приятели я наричат, е винаги в добро настроение. Хората, които я познават отблизо, често се чудят как тази слънчева жена съумява да жонглира с всичките си професионални, обществени и лични ангажименти. Понякога дори близките й шеговито се питат – и тя ли, като другите жени, има само две ръце, дали и нейното денонощие се състои само от 24 часа.

Не се среща често подобно съчетание на ведър и оптимистичен нрав, бърз и аналитичен ум в смесица с прозорливост и топла съпричастност към всеки, както у директора на Областната дирекция „Земеделие“ Йорданка Стефанова. Тя е безкомпромисен професионалист, постигнал своя авторитет с много работа през годините.

Впечатляващата й професионална биография неизменно е свързана със земеделието. Стефанова познава детайлно проблемите на хората в сектора. Стремежът й е винаги да помага и да бъде полезна, а това лесно обяснява уважението, с което се ползва.

Познанията в сферата на земеделието и устройство на територията я правят истински ценна за работата в местния парламент. Освен специфичните й компетенции голямо предимство на Йорданка Стефанова е дългогодишният й опит във Великотърновския общински съвет, на който тя е член още от 2007 г.

В листата на ГЕРБ тя може да бъде подкрепена преференциално с номер 118.

 

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *