282 четения

Кандидатите за кметове на „Българска демократична общност“

Виктория Николова – кандидат за град Килифарево:

„Кандидатирам се за кмет на град Килифарево, за да работя за запазване на Основно училище „Неофит Рилски“ и за обновяване на материалната му база, за подобряване на транспортната схема на града, инфраструктурата и ВиК системата, където това е необходимо. Ще предложа проекти за възстановяване на неработещия пазар и превръщането му в обект с нова визия, за облагородяването на парковите площи, за да станат те привлекателно място за отдих и почивка. Ще подкрепя и местните самодейни и спортни дейности.”

Христо Попов – кандидат за село Леденик:

„Влизам в политическата битка за кмет на Леденик, защото имам идеи за развитието и създаването на по-привлекателни условия за живот. Моите приоритети са: подобряване на инфраструктурата, рехабилитация на уличната мрежа чрез кандидатстване по програма „Развитие на селските райони”, актуализиране на изготвения проект за канализация, помощ на училищното ръководство за съхраняване и стопанисване на училищната сграда чрез програма „Аз обичам природата”, откриване на нови работни места, развитие на читалищната дейност и спорта – поддръжка и използване на стадиона от децата и младежите и развитие на проекта за създаване на мотописта.”

Стоян Стоянов – кандидат за село Балван:

„Кандидатирам се за кмет на Балван, защото не мога да се примиря с нехайството, с което се управлява селото. Аз съм роден, израснал съм и продължавам да живея в Балван и виждам, че не се прави достатъчно за хората. Ще положа всички усилия, за да се изгради канализация, да се ремонтират улици и тротоари, да се облагороди централната част, да се осигурят достатъчно средства за училището, читалището и детската градина.”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!