Какво вещаят звездите за 15 октомври, вторник

Луната е в Телец. Фаза – пълнолуние. Лунният ден преминава от 16-и в 17-и в 19.56 часа. Управител на деня е Марс.

Здраве: Пазете се от настинки, обличайте се според времето и избягвайте студените и газирани напитки, за да предпазите гърлото. Нежелани са операциите в областта на гърлото, сливиците, гласните връзки, щитовидната жлеза. Добре протичат профилактиката и лечението на подути сливици, зачервено гърло, изследване хормоните на щитовидната жлеза.

Красота и външен вид: Днес можете да подстрижете косите си, да ги оформите в нова прическа. Добре се отразява и къдренето, боядисването, изсушаването. Масажите също са благоприятни, особено онези с лечебен ефект за отблокиране на различни блокажи по тялото.

Хранене и диета: Хапвайте по малко и начесто, без да прекалявате с количеството на порциите. Окото ни е ненаситно и каквото сложим в чинията, ще изядем с удоволствие. Готвим с душа, готови сме да си угаждаме. Луната е намаляваща и подпомага отслабването, ако сте на диета или хранителен режим.

Цветове, носещи късмет: Червено.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения: след 19.56 часа.

Звездни аспекти за деня: Луната гостува в Телец и около обяд е в опозиция с Венера. Внимавайте да не влезете в спор с колега или приятел без причина. Дълго време ще ви държи ядът. Отпуснете се. Вечерта е особено благоприятна и магнетична заради хармоничния аспект на Луната със Сатурн. Ще разберете за добри резултати от наскоро свършена работа. Ще се зарадвате и легнете доволни от себе си и от всичко, което ви се случва.


ОВЕН

Не се налагайте

Днес можете да предприемете задачите, които отложихте вчера. Действайте внимателно и не се налагайте над хората около себе си. Не всички от тях са склонни да ви слушат и са готови да разберат гледната ви точка. Едно телефонно обаждане вечерта ще внесе нужното спокойствие в дните ви.


ТЕЛЕЦ

Бъдете внимателни

Луната гостува във вашия знак и очертава вторника като един от по-напрегнатите дни. Желаете да поставите ново начало, да промените нещо в живота си. Чувствате, че му е дошло времето. Действайте особено внимателно и не си позволявайте своеволия. Някой ви дразни около обяд. Не му обръщайте внимание.


БЛИЗНАЦИ

Релаксирайте

Заложете на честността и лоялността днес. Покажете на всички, че имат какво да научат от вас и че вашият живот може да бъде за пример. Днес не предприемайте никакви нови действия. Освободете се от напрежението. Релаксирайте, особено в часовете около обяд. Това ще ви зареди с нужната енергия.


РАК

Премълчете

Малко по малко започвате да се освобождавате от напрежението, което чувствахте заради пълнолунието вчера. Внимавайте в часовете около обяд, когато във въздуха витае агресия. Не влизайте в конфликт с никого и си премълчавайте, ако не сте съгласни с дадени обстоятелства. За ваше добро е.


ЛЪВ

Не рискувайте

Във вторник продължавате да градите своя свят от илюзии, като разчитате предимно на късмета при вземане на решения на работното място. Той ще проработи веднъж, два пъти, но в един момент ще ви изиграе лоша шега. Днес разчитайте единствено на себе си. Така ще бъдете сигурни, че вървите напред.


ДЕВА

Успешен ден

Във вторник се заемете с най-важните дела. Определено имате енергия да свършите колкото се може повече работа. Ще се нагърбите с няколко неща едновременно, но ще ги свършите брилянтно. Около обяд ще ви подразни поведението на колега. Не влизайте в конфликти. Не си заслужава да го правите.


ВЕЗНИ

Време за промени

Вече обмисляте сериозни житейски промени, които да стартирате съвсем скоро. Вие осъзнахте, че не бива да се оплаквате от живота си, а е най-добре да го променяте и насочвате в посоката, която ви харесва. Няма кой друг да свърши тази работа вместо вас. Запретнете ръкави. Чака ви много работа от сега нататък.


СКОРПИОН

Повече спокойствие

Меланхолията, която ви беше обсебила вчера, днес вече е само спомен. Освободете се от излишното напрежение и още сутринта се заемете с деловите си задачи, които чакат да бъдат свършени. Не променяйте плановете си, а действайте според тях. В личния живот внесете повече спокойствие. Имате нужда от такова.


СТРЕЛЕЦ

Ще се изморите

Вие сте заредени с нови идеи, планове и желание да ги превърнете в реалност. Вторник почти няма свободна минута. Цялото ви работно време е запълнено с различни по вид занимания, задачи и ангажименти. Не се притеснявайте да се изморите. Има защо да го правите. Трудът ви няма да остане недооценен.


КОЗИРОГ

Важен шанс

Във вторник се будите с големи амбиции. Знаете какво точно да направите в този ден, как да построите програмата си и къде да наблегнете, за да имате успех. Внимавайте. Давайте го по-кротко, за да не подминете мимоходом един малък шанс, гонейки забързано големите възможности.


ВОДОЛЕЙ

Променете мисленето

При вас вече стана ясно, че е настъпило време да промените начина си на мислене и да започнете нещо ново в синхрон с обстоятелствата, които са наоколо. Будите се недоспасли и в лошо настроение, което предавате и на близките си. Ще ви тежи цял ден сутрешният скандал, който създавате.


РИБИ

Оферта за работа

Днес изпълвате деня си с положителни контакти, нови запознанства и важни личности, които ви дават повод да бъдете горди със себе си. Хвалят ви, карат ви да се чувствате добре. Ухажвани сте и от представители на други, конкурентни фирми, възможно е да ви отправят предложение за нова работа.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие, родените на 15 октомври, сте от тези, които знаят как да влязат под кожата на хората покрай себе си. С блага дума и усмивка всичко се постига. Умеете да вдъхвате спокойствие. Това си е чисто изкуство. Желаете да вкарате ред навсякъде. Дори понякога се бъркате в чуждите съдби с намерение уж да помогнете. Хич не е хубаво да си врете носа там, където не бива. Не давайте излишни съвети и още по-малко не се налагайте в чуждите съдби.

Навлизате в година на ново и успешно начало, което можете да положите още утре, но ако сте сигурни, че си заслужава и че можете да го следвате в предстоящите девет години. Сега можете да промените много неща около себе си. Предприемайте само позитивни действия, за да предизвикате късмета и да обърнете живота си в правилната посока.

Здраве: Възможни са чести сърдечносъдови оплаквания. Избягвайте да вършите тежка физическа работа.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *