709 четения

Вашият хороскоп за 16 октомври, сряда

Луната е в Телец. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 17-и в 18-и в 20.26 часа. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Остават нежелани операциите в областта на гърлото, гласните връзки, носоглътката, ларинкса, щитовидната жлеза, ваденето на сливици. Не напрягайте гласа си и избягвайте престоя в непроветрени помещения. Има опасност от възпаление на гърлото. Пазете се от настинки! Добре протичат профилактиката и лечението на проблеми с гърлото, сливиците, синузит, на гласа и хормоните на щитовидната жлеза.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите и направата на лечебни масажи.

Хранене и диета: Луната се движи в Телец. Храненето днес трябва да е с вкусна, качествена и добре сготвена храна, на която да се насладим от сърце и душа. Не пропускайте да изпратите деня с хубава вечеря и чаша класно бяло или червено вино.

Цветове, носещи късмет: Зелено и бежово.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения: след 20.26 часа.

Звездни аспекти за деня: Днес Меркурий и Нептун са в тригон – хармоничен аспект, но и доста драматичен, ако си спестим честността във взаимоотношенията. Мислете и говорете честно, без задни мисли и скрити намерения. Така ще запазим добрия тон и уважението помежду си. Свършете по-важната част от задачите за деня преди обяд. В часовете следобед няма да ни спори особено много.


ОВЕН

Преценете силите си

Време е да помислите малко по-сериозно за доходите си, тъй като днешният ден ви предлага възможност да ги повишите. Разбира се, за да се стигне дотам, е нужно да поемете известни рискове. При повечето от вас рискът си заслужава. Преценете силите си. Имате подкрепата на човек със сериозно влияние в обществото.


ТЕЛЕЦ

Справяте се отлично

Въпреки че денят е неспокоен, той е доста благоприятен за вас. Липсата на спокойствие идва от факта, че сте ангажирани с много на брой и важни по значение дела, които трябва да свършите в срок. Оставате учудени обаче как добре се справяте с всички тях. Най-много ви върви в сутрешните часове на деня.


БЛИЗНАЦИ

Късметът е с вас

Днес запазвате пълна пасивност, защото все още не сте готови да поемете отговорности и инициативи. Нормално е в дни като този да не участвате пряко в нещата, които се случват около вас. Въпреки това стечението на обстоятелствата е във ваша полза и нещо се случва точно така, както сте го мечтали.


РАК

Силно време

Намирате се в благоприятна ситуация, в хубав период. Почти загубили надежда, че един проблем от административен характер ще бъде разрешен във ваша полза, изведнъж той отпада от плещите ви. Не залагайте на рискови начинания, а просто се наслаждавайте на силното си време в момента.


ЛЪВ

Поставете начало

В сряда успявате да подредите плановете си и да се върнете към ритъма на нормалното ежедневие, след като в последните няколко дни ви се случиха куп разнообразни неща. Това е ден, в който професионалните ви цели са високи. Възползвайте се от силните часове преди обяд, за да поставите ново начало.


ДЕВА

Помолете за помощ

В сряда сте в отлично настроение. Имате самочувствие и увереност в себе си. Справяте се благоприятно с повечето проблеми, с които се сблъскахте до този момент. Сега от голямо значение са приятелските среди, контактите и връзките. Не се колебайте да потърсите помощ, ако се нуждаете от такава в този момент.


ВЕЗНИ

Поискайте повишение

Въпреки че сте затворени в себе си и не желаете излишни разговори, този ден ви предлага да обсъдите финансовото си възнаграждение на работното място. Имате възможност да повишите доходите си, ако направите този разговор в часовете до обедната почивка. В личен план ще имате романтична вечер.


СКОРПИОН

Поемате към успеха

Преживявате момент на подем. Имате усещането, че звездите ви подкрепят във всяко едно начинание. Вече усещате подкрепата на Венера, която се движи във вашия знак. Прегледайте контактите си. Около вас напоследък има хора, които са готови да ви подадат ръка и заедно да тръгнете по пътя към успеха.


СТРЕЛЕЦ

Активна сутрин

Дори и да ви се стори малко по-натоварен от обичайното, този ден е благоприятен и ползотворен за вас. Успешно разрешавате всякакви въпроси от делови и административен тип преди обяд. Работата ви спори, а в личен план ви чака хармония и разбирателство. Следобедът е ленив, но може да си го позволите.


КОЗИРОГ

Мислете иновативно

Сега на пътя ви излиза шанс да направите резки промени около себе си и със себе си. Преживяхте нелек период и е време да обърнете посоката на движение от тук нататък. Днес мислете иновативно, съобразено с бъдещето. Изненадани сте от подкрепата, която колегите ви оказват при изпълнение на задачите.


ВОДОЛЕЙ

Като нови

След като направихте сериозни промени в начина си на мислене, сега вече можете да се радвате на развитие и един доста по-благоприятен период. Днес бъдете честни с всички около себе си. Не обещавайте, ако не можете да изпълните. Говорете само истини или ако не е възможно, по-добре си замълчете.


РИБИ

Любов

И днес пътят към сърцата на хората около вас е отворен. Знаете как да накарате другите да се почувстват щастливи. Това е и причината този ден да бъде изпълнен с благоприятни моменти и хубави преживявания. Обърнете повече внимание на семейството си. Вероятно е някои от вас да вземат решение за ремонт.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Носите в гърдите си добри сърца. Умеете прощавате всичко на хората около себе си. Раняват ви, но пак се изправяте и продължавате напред, без да съдите и наказвате някого. Не таите злоба и жажда за мъст. Това е и причината доста често да се разочаровате от свои близки и хора, на които сте вярвали безпределно. Съветът към вас е да не се предоверявате и да си имате едно наум – че всички хора могат в един момент да ви изменят.

Годината, в която навлизате, е на съдбовно подчинение. Не бива да се противите на съдбата си, а се съобразете с нейните желания и с обстоятелствата около себе си. Оставете се на течението. То ще ви отведе в правилната посока.

Здраве: Възможни са проблеми с храносмилането, стомаха и панкреаса.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *