2037 четения

Къмпингът край Къпиновския манастир бе избран за най-любимо място на българите за туризъм сред природата

Къмпингът край Къпиновския манастир триумфира в тазгодишната класация за любими български къмпинги, организирана от платформата camping.bg. Представителят на областта спечели рекордните шест награди, като изпревари дори оборудваните зони за туризъм сред природата по Черноморието. Изборът кои да са призьорите в петото издание на надпреварата се осъществи чрез специална анкета на български и английски език, като за първи път бе даден шанс на чужденци да споделят впечатленията си от родните къмпинги. На въпросника са отговаряли близо 1000 души на възраст от 30 до 55 години, които предпочитат на отдъхват на палатки или каравани.

Къпиновският къмпинг оглави категориите „Любим къмпинг във вътрешността на страната”, „Хигиена“, „Удобство на къмпинг местата“, „Допълнителни услуги“, „Гостоприемство“ и категория „Развитие и подобрение на материалната база“. В останалите подраздели той е част от топ три, което му запазва статута на своеобразен национален лидер.

Представителят на областта в класацията е спечелил най-голяма подкрепа от чуждестранните туристи.

„Няма по-голяма заслуга за усърдната и добре свършена работа от признанието на хората, за които го правим. Радваме се и се гордеем с факта, че с целенасочена политика на развитие, много страст и желание успяхме да трансформираме къмпинг „Къпиновски“ в любим в България. Вълнуващо е да виждаме как през годините толкова много нови хора опитват от къмпингуването за първи път при нас и бързат да се върнат и да споделят преживяното със свои близки и приятели. Това ни дава допълнителен импулс за развитие и още по-упорита работа – благодарим ви за доверието, лоялността и оценката за това, което вършим“, споделя екипът на къмпинга.

Галина ГЕОРГИЕВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *