martineli

martineli

Премиерът разходи Даниел Панов с колата си из града и си пусна live във Фейсбук с ангажиментите, които поема

Бойко Борисов: „Извеждаме трафика от центъра на Велико Търново”

 

„В МОМЕНТА, В КОЙТО ИЗВЕДЕМ ТРАФИКА ПРЕЗ АВТОМАГИСТРАЛА “ХЕМУС”, ПРИДВИЖВАНЕТО ПРЕЗ ВЕЛИКО ТЪРНОВО ЩЕ СТАНЕ МНОГО БЪРЗО. Сега движението към Варна минава през центъра на града. Този тежък трафик, като си излезе след две години по магистралата, тук ще стане много бързо придвижването. Просто трябва зор още 2 – 3 години да довършим строителството на „Хемус”. Такова обещание даде лично премиерът Бойко Борисов и пусна специален клип, посветен изцяло на болярския град, на личната си страница във Фейсбук. Той кацна с хеликоптер в петък във Велико Търново, присъства на церемонията в Националния военен университет, след което качи управлявалия два мандата града и кандидат за трети Даниел Панов за 15-минутна панорамна разходка. Диалогът им в тойотата пък бе предаван на живо във Фейсбук и Инстаграм, след което бе качен лично от Борисов и в Ютуб.

„Г-н кмете, Търново е прекрасен град, с младежки дух, виждам много млади хора, дължите го и на висшите училища. Виждам, че проблем е движението и паркирането, но ще помогнем”, коментира премиерът. Разходката с джипа, на който Борисов обича да разхожда кметове и министри, започна с обиколка по новия четирилентов път от центъра към „Зона В”. Премиерът изобщо не се смути от малката групичка опозиционери, начело с Петко Тюфекчиев и Стоян Витанов, развели надписи „Цветанов град” край новия асфалт, забави джипа си и снизходително се усмихна.

Борисов и Панов минаха по ул. „Магистрална”, за която също правителството осигури средства, след което се насочиха по „Христо Ботев” и се отправиха към Самоводската чаршия. Премиерът остана изключително впечатлен от новите панорамни площадки, на които си направи селфита с над стотина симпатизанти и кандидати за кметове и съветници.

Стилян НАЙДЕНОВ

Снимка Ростислав ГРЪНЧАРОВ

loading...

5 коментара за “Премиерът разходи Даниел Панов с колата си из града и си пусна live във Фейсбук с ангажиментите, които поема

 • 14.10.2019 в 9:08
  Permalink

  Качил го на задната седалка и го разхожда…абсолютен срам и падение за града! След като откраднахте и най-голямата група на града вече със сигурност няма да гласувам за вас! Благодаря!

  Отговор
 • 14.10.2019 в 12:16
  Permalink

  Да правиш предизборна агитация с парите на данъкоплатеца се нарича облагодетелстване за сметка на народа .Да долетиш с хеликоптер и джипа да пристигне от София и ти да го яхнеш дори Тодор Живков не си позволяваше такава наглост.Срам е този ръководител.

  Отговор
  • 14.10.2019 в 15:05
   Permalink

   А вашите преценки и коментари са срам за Вас и вашите близки. Ако с такива коментари ще се оправи България .

   Отговор
   • 14.10.2019 в 23:23
    Permalink

    България няма да се „оправи“, по нито един начин, докато такова псевдо Prof мислене съществува.
    А, че наглостта на гореописаните индивиди е отвъд всякаква оценка, за това спор няма.
    Без уважение, от т.н. „Цветановград“, известен с това си неофициално название не от вчера или оня ден…

 • 14.10.2019 в 21:23
  Permalink

  Две прости мутри и толкоз!
  Едната военна…

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *