martineli

martineli

Седмичен хороскоп

Много изненади и шансове за реализация, не надскачайте възможностите си

Здраве: Обградете се с приятна компания в днешния ден и не си внушавайте болести, които съществуват само във вашето съзнание. Бъдете максимално активни и дейни през уикенда, когато Луната гостува в Овен и изисква движение. Не се затваряйте вкъщи, избягвайте седенето пред компютъра, телевизора и смартфона, ако искате да избегнете досадното главоболие. Понеделник е пренапрегнат ден заради пълнолунието във Везни. Почивайте си повече и следете кръвното си налягане. Във вторник, сряда, а и в четвъртък бъдете по-внимателни, като се обличате. Време е да извадите по-топлите дрехи, защото настинките ще ви костват по-сериозен престой в леглото и усложнения след това. Можете да си ги спестите.

Красота и външен вид: Коса и коламаска: Подходящи дни за подстригване на косите са събота, неделя (за да расте косата ви по-бързо) и вторник, сряда и четвъртък, ако искате да забавите растежа й. Коламаска можете да направите във вторник, сряда, четвъртък и петък. Масажи: Лечебни – вторник и сряда. Обеци и татуировка: Забранено е татуирането на тялото в петък. Сауна и парна баня: Непрепоръчителен е престоят в парна баня в четвъртък.

Хранене и диета: Поддържайте нормална хигиена на хранене, като подбирате добре продуктите, с които готвите своите гозби. Днес и през уикенда не прекалявайте с приема на алкохол и тонизиращи кофеинови напитки, защото може да се отрази зле на организма. Добра идея е да стартирате диета или дългосрочен хранителен режим в събота, неделя или понеделник. Бъдете сигурни в успеха си и в това, че ще го спазвате дълго време, а резултатите ще са видими до месец. В понеделник настъпва пълнолуние в Овен. Прекрасен момент да се простим с лошите навици и да изградим по-сериозна хранителна дисциплина, стартирайки по-продължителен хранителен режим. Лунната диета трае през целия понеделник.

Основни звездни аспекти: Луната гостува в Риби, Овен, Телец и Близнаци, за да активира мощен поток енергия и да събуди амбиции, желание за действие и борба. Да внимават всички, родени в тези знаци, защото за тях предстои една седмица, изпълнена с много изненади и възможности за реализация. Не само за тях, а и за всички останали представители седмицата ще бъде вълнуваща. В неделя Слънцето и Юпитер са в хармоничен аспект, изискващ да се разпростираме точно толкова, колкото можем с възможностите и уменията си. Да не се облагодетелстваме от чужди привилегии и да не мечтаем за чуждия живот, без да познаваме и неговите тъмни страни. През новата работна седмица Слънцето е в квадратура с Плутон, предупреждавайки ни, че сме напът да пресечем нечии чужди интереси, без да го искаме. Не е изключено да попаднем под обсега на хора с важно влияние. Е, ако им се докажем, може и да получим тяхната подкрепа, нищо че първоначалното им желание е да ни засенчат. В сряда Меркурий и Нептун са в тригон. Научете се да говорите колкото е нужно и нито дума повече. Да давате информация точно колкото ви искат, нито прашинка повече. Научете се да владеете поведението си пред хората и да бъдете по-резервирани. За ваше добро е.


ОВЕН

Хармония и възход

През следващите седем дни вие съвсем съзнателно ще следите да има баланс между труд и почивка в живота ви, а това ще ви осигури предпоставка за добри постижения и по-малко емоционални драми. Предстоят натоварени, но добре планирани и ефективно запълнени с ангажименти дни. В професионално отношение възходът ви е в кърпа вързан. Добрата новина в хороскопа присъства в личния ви живот, където ще намерите така търсения напоследък синхрон между любов и служебно време. Не се притеснявайте да гоните целите си. Ще имате време да го направите.


ТЕЛЕЦ

Получавате подкрепа

През следващите седем дни не бива да се отказвате от целите си. Бъдете упорити и не се притеснявайте, ако някъде ви липсва подкрепа. Не всички ще ви насърчават, не всички ще бъдат съгласни с вас. Но вие сте на прав път и това трябва да ви държи в напрежение. Вие сте в творчески подем. В момента се разбирате прекрасно с хората около себе си. Мислите ви са чисти и открити, а грижовното ви отношение се възприема прекрасно. Няма нищо подправено. Сега е моментът да привлечете колкото се може повече доброжелатели на своя страна. Да ги ангажирате със свои каузи. Ще получите нужната подкрепа.


БЛИЗНАЦИ

Успешни контакти

При вас седмицата носи успокоение. Време е темпото да се забави и ежедневието ви да добие по-лек и поносим ритъм. Танцът на Слънцето и Юпитер ви помага в осъществяването на контакти с хора от различни прослойки на обществото. Можете да си общувате както с колегите на професионални теми, така и с приятелите на съвсем лична тематика. Не се лишавайте от нови запознанства. Успехите от действията, които направихте от началото на октомври, ще бъдат налице. Придвижването на Венера в Скорпион активира вихрушка от промени на служебно равнище. Те вече се развиват в живота ви, няма как да не ги усещате.


РАК

Засилено общуване

Очаквайте явна промяна в настроението си, след като Венера вече уверено се движи в Скорпион – сходен знак на вашия по стихия. Изведнъж в живота ви настъпва оживление, приятелска подкрепа, възможност да осъществите важни и приятни контакти. Като цяло тази седмица стартира период на засилено общуване при вас. Тя е важна. Време е за пренастройка на интересите, целите и възприятията. Не пропускайте да се възползвате от всичко това, без да се оплаквате от липса на късмет. Такъв имате в изобилие, а неговото присъствие ще почувствате още през уикенда.


ЛЪВ

Служебен подем

Вие вече изживявате период на изявени промени, които се случват първо на подсъзнателно ниво при вас и едва след това – на физическо. Ключът и следващата седмица да бъде благоприятна е в осъзнаването на ваши лични грешки и поемането на отговорността да ги поправите. Добрата новина е, че сферата на финансите започва да се стабилизира все повече и повече. Очаквайте подем в служебния период или поне предложение за по-добре платена работа. Венера гостува в Скорпион и ви подсказва, че е време за повишение. Ако не го получите на настоящата си работа, го приемете като знак, че е настъпил моментът за смяна.


ДЕВА

Приятна промяна

За вас тази седмица носи известно отдъхване. Можете да отпуснете напрежението и да се отдадете на кратък емоционален релакс. По всичко личи, че делата ви вървят благоприятно и вие успявате да крачите малко по малко със стъпки напред. Хармоничното разположение на Слънцето и Юпитер спрямо вашия зодиакален знак ще подчертае приятните преживявания в личен и социален план, разширявайки интересите ви в различни, нови за вас орбити. На работното място ставате все по-любопитни и готови да експериментирате. Близките няма да ви познаят. А промяната е приятна и любопитна за всички.


ВЕЗНИ

Осъзнайте грешките

През последните няколко дни вие бяхте доста крайни в поведението си и нанесохте съкрушителни удари върху някои дългогодишни връзки и взаимоотношения. Е, сега вече имате възможност да поправите нещата. Очаква ви седмица на помирение с всички, с които се конфронтирахте и чиито интереси накърнихте. От вас се иска само едно – да осъзнаете грешките си и да се извините. Има защо да го направите. В момента ви е нужно да сте в перфектни взаимоотношения с близките и приятелите си, за да можете да черпите от тях важни съвети. А и да ви е спокойно. Не ви трябва да живеете във враждебна среда. Направете си я хармонична.


СКОРПИОН

Бъдете пестеливи

Очаква ви една доста по-благоприятна и наситена с възможности седмица. Сега хармоничният аспект между Слънцето и Юпитер е причина не само в деловия, а и в личния ви живот да се радвате на положително развитие. Единственото предупреждение е в сферата на финансите, за да не изтекат спестяванията ви измежду широките ви пръсти. Харчите без оглед на средствата и това може сериозно да наруши бюджета ви до края на месеца. Колкото и да имате подкрепата на Венера, която вече гостува във вашия знак, тя не може да направи чудеса. Иска се и пестеливост от ваша страна.


СТРЕЛЕЦ

Добри възможности

Пред вас перспективите са повече от благоприятни. Хармоничният аспект между Слънцето и вашия управител Юпитер е предпоставка в по-дългосрочен аспект нещата да се развият положително в живота ви. Тук става въпрос за един по-мащабен и всеобщ житейски възход. Всичко, което захванете, ще ви се удава по-лесно и ще го вършите с желание. Движението на Венера в Скорпион ще ви помогне да намерите сили в себе си и да преодолеете някои противоречия, затръшвайки стари врати, за да се отворят нови в бъдещето ви. Хубава седмица ви очаква, с много възможности и шансове.


КОЗИРОГ

Нужда от почивка

И през тази седмица продължавате да бъдете емоционални. Всяка една дреболия ви влияе и изкарва извън релси. Чувствате го под формата на внезапно главоболие или изморяване вследствие на емоциите. Е, време е да започнете да контролирате този процес и да не позволявате да ви влияе на физическото състояние. Ще се случи. Предстои ви период на хармонизация. Тя обаче ще настъпи само ако започнете да обръщате повече внимание на личния си живот за сметка на професионалните ангажименти. Да, имате нужда от малко почивка, от време, прекарано с близките хора.


ВОДОЛЕЙ

Есенна ваканция

Вие изживяхте една доста важна, напрегната и изпълнена с противоречиви ситуации седмица. Време е нещата леко да се поотпуснат и в ежедневието ви да настъпи по-голямо успокоение. Следващите седем дни имат за цел да внесат успокоение и в делничното ви време, и във времето за личен живот. Ще вземете решение за една предстояща почивка – ваканция по никое време. Тъкмо това решение ще се окаже най-правилното, защото точно сега имате нужда от малко отдих далече от всичко, което ви напряга, и близко до хората, които ви успокояват.


РИБИ

Щастливи вибрации

За вас предстои един доста благоприятен период. Венера гостува в Скорпион и през следващите няколко седмици ще огрява небосклона с щастливи за вас вибрации. Вие вече усетихте нейното влияние. В момента осъзнавате колко по-жизнерадостни и оптимистични сте станали. Доста неща ще потръгнат в желаната посока, а доходите ви ще стават все по-стабилни и сигурни. Това е прекрасна новина за деловия и личния ви живот. В сферата на любовта новости също предстоят. Венера се е погрижила и там да намерите решения, за да живеете една идея по-добре.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

11 октомври. Родили сте се на ден, който говори за хиляди скрити заложби във вашия характер. Става дума за таланти, умения и способности, които не подозирате, че притежавате. Наред с това рождената ви дата е обвързана с досадна колебливост и може би заради нея най-хубавите ви черти остават скрити дълбоко във вас. Разкрийте се, като преборите страховете и се опълчите на предразсъдъците. Повярвайте в себе си и ще видите как успехите ще започнат да се редуват един след друг. Отворете душите и позволете на уменията и талантите да излязат на показ.

Навлизате в прекрасна година на стабилизация и хубави преживявания в сферата на отношенията и любовта. Това е година, през която не бива да сте толкова активни, да не предизвиквате промени, а да живеете хармонично и ритмично с всичко, постигнато дотук.

Здраве: Възможни са проблеми с имунитета, гърлото, носоглътката и сливиците.

12 октомври. Вашата неутолима страст са разговорите, но винаги с нотка резервираност. Такива сте вие и вашите близки са ви възприели така. Иначе сте лъчезарни, отзивчиви и жертвоготовни. Последното е сериозен минус и следва да го изкорените от характера си. Старателни сте, но често ставате трамплин за постигане на чужди цели. Вие вършите цялата работа, а лаврите обира друг. За да получите това, което ви се полага в живота, трябва да сте настоятелни и безкомпромисни. Пазете се от недоброжелателни запознанства, от лицемери и хора с нечисти помисли.

Навлизате в година на анализ и преоценка на изминалите девет години. Нужно е да бъдете критични към себе си и към хората около вас. От друга страна, това е година, удобна за обучение и преквалификация и вие трябва да използвате това време пълноценно.

Здраве: Възможни са проблеми с лимфните възли, кожни инфекции.

13 октомври. Сами сте си избрали да се родите на тази дата. Вървите бавно, но изненадващо успешно по улиците на своето битие, някои от които са залостени с прегради и бариери. Всички трудности ви учат на упоритост и нови знания. Уменията като ловкост, пресметливост и издръжливост, които придобивате, ще ви помагат през целия живот. Важното е да отстранявате всички бариери сами, да преодолявате всяко едно препятствие без чужда помощ. Полагате ли усилия, следвате ли целите си, успехите сами ще дойдат.

Следващата година ще ви помогне да си стъпите на краката във финансов аспект. Това ще е година на материална стабилност, просперитет в работата и парични придобивки. Не отказвайте на предложение за нова работа. Ще се озовете на позиция, на която не сте и предполагали, че можете да се озовете.

Здраве: Възможни са обостряния на хронични заболявания. Пазете коленете.

Станислав Климентов

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *