265 четения

Явор Божанков с четири съвета към младежите за успех в живота

Четири съвета за успех в живота даде на младите хора кандидатът за кмет на Горна Оряховица Явор Божанков.

„Успехът в живота не е на финала на късия спринт, той е на финала на последния километър от дългия маратон. Не очаквайте бързи плодове от вашата работа. Ако системата ви дразни, не чакайте тя да се промени сама – променете я вие. Търсете себеподобни – никога не оставяйте вашите приятели, които се борят за истина и свобода, сами.“ С тези четири съвета се обърна към стотици младежи Божанков. Кандидатът за кмет, издигнат от Коалиция „БСП за България“, АБВ и „Движение 21“, им подари концерт на любимия им хип-хоп певец 100 кила. Подкрепен от Маги Джанаварова и двама гайдари, известният рапър започна участието си с патриотичната песен „100 гайди“.

„Горна Оряховица има чудесни млади, креативни и модерни хора. Именно заради това направихме днешното събитие“, посочи Явор Божанков и разказа за нещата, които винаги са го водили в живота. „Възрастните казват, че в кариерата, в работата, в политиката животът чака младите хора с отворени врати. Като завършите и се сблъскате с трудностите, разбирате, че той не ни чака с отворени обятия“, каза кандидатът за кмет. „Спомням си моите години в университета, когато се сблъсках за първи път с корупция – преподаватели ни продаваха учебници от багажника на автомобилите си. Когато започнах да работя, с колегите ми се наложи да спим на границата, за да защитим работата и правата си. Когато прохождах в политиката, станах народен представител и заявих, че искам да преследвам истината и справедливостта, срещнах цялата лошотия и упорство на света. Защото нищо не е толкова лесно и розово. Истинските неща в живота искат жертви и отговорност“, разказа Божанков.

Подкрепа за Явор Божанков за кмет на община Горна Оряховица и за листата на Коалиция „БСП за България“, АБВ, „Движение 21“ – с номер 68 в бюлетините.

2 коментара за “Явор Божанков с четири съвета към младежите за успех в живота

  • 15.10.2019 в 15:23
    Permalink

    Ако фамилията му не беше Божанков, дали щеше да дава умни съвети на „младите“? Или щеше да чете книги как да забогатее и да се надява.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!