149 четения

Депутатът Милен Михов съдейства за нова детска площадка в Бяла черква, откриха я на Петковден

На нова площадка за игра ще се радват децата от три до 12-годишна възраст в в град Бяла черква. Спортното детско съоръжение на стойност 9732 лв. е по проект от националната кампания „Чиста околна среда – 2019” на МОСВ и ПУДООС и е изградено със съдействието на народния представител от ВМРО доц. д-р Милен Михов.

Той бе специален гост на тържественото откриване на детския кът. Доц. Михов поздрави всички с християнския празник Петковден и с новата придобивка за града, а на децата на хубавия български и исторически град пожела да се радват и да играят, но и да пазят своя кът за игра.

“Сега сме в едно време, в което се броим, преброяваме, класираме, и тази площадка е пример за всички нас. Често пъти разделението ни пречи да видим големите неща. За мен тази малка площадка е голямо нещо. Тя показва, че когато работим и се грижим заедно, можем да направим за нашите деца, съграждани, приятели, за всички българи, големи неща”, каза в приветствието си доц. Михов.

Детската площадка, покрита с ударопоглъщаща настилка, бе осветена и след всички приветствия, поздрав от децата и тържественото прерязване на лентата първите нетърпеливи малчугани тестваха люлкaтa, пързалката и клатушката. Детският кът е облагороден с цветя, засадени храсти, поставени са пейки, има и пясъчник. А за безопасността на децата от пътния трафик е поставена предпазна ограда.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *