Какво вещаят звездите за 17 октомври, четвъртък

Луната е в Близнаци. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 18-и в 19-и в 21.00 часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на белите дробове, бронхите и дланите на ръцете. Добре протичат профилактиката и лечението на силна кашлица, на ревматизъм, както и на травми на ръцете в следствие професионални деформации.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Не режете ноктите си и не оформяйте маникюра. Добре ще се отрази релаксиращ и отпускащ масаж на цялото тяло с ароматни масла. Не посещавайте парна баня.

Хранене и диета: Избягвайте тестените изделия. Мазнините са позволени, защото подпомагат функцията на жлезите с вътрешна секреция. Блокче шоколад въздейства ободряващо на сетивата, но не бива да се прекалява.

Цветове, носещи късмет: Синьо.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения: след 21.00 часа.

Звездни аспекти за деня: Предстои ни енергичен ден с движение на Луната в Близнаци, която образува тригон с Марс. Заредени сме с енергия, сили и ентусиазъм. Запалени сме от нова идея. Можем да я реализираме с помощта на полезни контакти и запознанства.


ОВЕН

Ново предложение

Четвъртък за вас е благоприятен и сполучлив ден. Движението на Луната в Близнаци подчертава чара ви и чрез своето очарование успявате да уловите погледите на другите хора. Не отказвайте на едно ново предложение в службата, което ще допринесе и за бъдещи нови запознанства.


ТЕЛЕЦ

Радвайте се на малкото

Искате да постигнете успех на всяка цена, но днес това е почти невъзможно. Задоволете се с малките постижения, които достигате с цената на труда си. Големите мечти ви правят свръхамбициозни, а това е противопоказно в този ден. Зарадвайте се на малките стъпки, с които вървите напред.


БЛИЗНАЦИ

Време е за начало

Луната навлиза във вашия знак и ви зарежда със сили и енергия. Днес сте ентусиазирани да поставите едно ново начало. Моментът е подходящ и благоприятен за това. Освободете се от предразсъдъците и не слушайте другите хора, които изпитват страх да променят света около себе си.


РАК

Муден ден

В четвъртък е добре да продължите напред, без да поставяте нови начала и без да променяте нищо около себе си. Просто поддържайте вече набраната инерция. Очакванията и при вас са твърде високи. Днес се предвижвате бавно, мудно и ви се струва, че стоите на едно място.


ЛЪВ

Не бягайте от проблемите

Стремите се да блеснете колкото се може повече, за да бъдете забелязани и залети с комплименти за добре свършена работа. За съжаление обаче, се случва тъкмо обратното – правите впечатление с грешките си и вместо да ги поправите, вие бягате от тях и ги правите още по-големи.


ДЕВА

Силно напрежение

Трудно се концентрирате на работното място, защото сте поели няколко ангажимента и трябва да ги свършите за еднакъв срок. Изглежда почти непостижимо като цел, а и времето напредва. По същия начин нараства и напрежението ви, което гарантира и някои конфликти с колектива и семейството. Пазете се.


ВЕЗНИ

Давате лоши съвети

Прекалената ви самоувереност е причина днес да попаднете в челни сблъсъци с колегите и ръководството. Упорствате и настоявате нещата да се случват според вашата гледна точка. За съжаление, днес тя не е съвсем рационална и е възможно да тикнете екипа си към бездънна яма.


СКОРПИОН

Действайте смело

Действате стратегически и много внимателно, без да се набивате на очи и без да натрапвате мнението си. Но чарът и омайващото ви поведение ви помагат да наклоните везните на своя страна и хората да предпочитат да ви слушат и следват. Стратегиите ви помагат изключително много. Действайте смело.


СТРЕЛЕЦ

Справяте се идеално

В четвъртък сте особено пробивни, като търсите възможност да реализирате и най-изостаналите си цели и задачи. Активни и работоспособни сте и ще отметнете доста работа за кратко време. Не анализирате действията си и това е причина да допуснете някои незначителни, неволни грешки.


КОЗИРОГ

Погрижете се за здравето си

Четвъртък изживявате прекалено самоуверено. Повече, отколкото е допустимо. Възможно е от бързане и недоглеждане да посеете семена на грешно място, да започнете грешни действия и след това да се връщате и поправяте стореното. Внимавайте. Погрижете се за здравето си.


ВОДОЛЕЙ

В подем

В четвъртък сте подвижни, забързани и ангажирани с целите си. Ще се справите отлично с всичко ново, което вече поехте. Ще поемете и още повече нови ангажименти и инициативи. В момента сте в подем и никой не може да ви спре. В живота ви настъпва време на обновление.


РИБИ

Ценен съвет

Обърнете повече внимание на семейството си, на близките и хората, които обичате и ви обичат с целите си сърца. Не прекъсвайте връзката между вас и тях. Нуждаете се от подкрепа в начинанията и тъкмо те ще ви я дадат. Сега ще се сдобиете с ценен съвет, идващ от най-близкото ви обкръжение.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Щастливо родени на 17 октомври сте вие, защото финансовата сигурност и материалната стабилност са ви в кърпа вързани. Имате си късмет и усет, а също така нека не забравяме и находчивостта, с която разполагате. Все хубави качества, характерни черти и на идеален бизнесмен, и на изпълнителен кадър – мечта. С работата проблем нямате, защото се справяте добре. Обръщайте повече внимание на личния живот, защото там може нещо да ви куца. Причината пак е във вас, защото сте немарливи към него, когато вървите нагоре по стълбицата на професионалното израстване.

Навлизате в една от най-щастливите си години в живота. Тя ще е на нови запознанства, смяна на средата, в която живеете, на късмет и прекрасни мигове. Бъдете активни и се радвайте на всичко, което ви се случва. Научете се да съжителствате хармонично и свободно. Ще имате късмет във всичко.

Здраве: Годината вещае крепко здраве.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *