Военен музей ще е сред ключовите обекти в новия градски център на старата столица

Военен музей е сред ключовите обекти в концепцията за нов градски център във Велико Търново. Темата бе сред основните по време на срещата на досегашния кмет и кандидат за трети мандат Даниел Панов с повече от 30 офицери и сержанти от запаса и резерва. Панов подчерта, че заедно с експозиционния център, бъдещият военен музей и новата сграда на библиотеката са сред приоритетните инвестиции на Общината в новото ларго на Велико Търново. В приятелския разговор участва и евродепутатът от ЕНП/ГЕРБ Ева Майдел.

Приятна изненада направиха дамите от женското съсловие към великотърновската организация – те поздравиха Даниел Панов с букет от популярни песни, изпълнени лично от тях.

„Преди време заедно възстановихме традицията да бъде отдавана заслужена почит на Търновския гарнизон и да бъдат подобаващо отбелязвани знакови събития от родната история, както и делата на бележити българи. Господа офицери, благодаря за вашата подкрепа и за мъдрите напътствия“, обърна се Панов към събеседниците си. Той благодари за доброто досегашно партньорство и изрази увереност, че то ще продължи и занапред.

„През последните години Велико Търново преживява инфраструктурно обновление, каквото градът не е виждал от десетилетия. Улици, учебни заведения, паметници на културата и жилищни сгради се модернизират с бързи темпове, което не става от само себе си, а е благодарение на професионалната работа на Даниел Панов и екипа му”, каза по време на събитието евродепутатът Ева Майдел.

Срещата премина в дух на взаимно разбирателство, категорични бяха всички участници в нея.

2 thoughts on “Военен музей ще е сред ключовите обекти в новия градски център на старата столица

 • 17.10.2019 в 14:55
  Permalink

  Панов се връща към професионалните си корени -задочник във Военното училище а вече и доктор по национална сигурност с приносна тема: „Справяне с бедствия и аварии в община Велико Търново“. Темата е леко изплагиатствана от планът за бедствия и аварии който си е чисто ведомствен документ и го има всяка община. Помощник при написването е полковник-професора Георги Камарашев, настоящ зам. кмет. В момента Камарашев е на три трудови договора– в Общината, в Военното училище и във ВТУ. Е бившия областен управител Пенчо Пенчев беше на 6 но и три не са малко. Където е текло пак ще тече.

  Отговор
 • 17.10.2019 в 20:06
  Permalink

  Поредната глупава приумица на г-н Панов – явно като е при лудите, обещава лудница, като е при пенсионерите – пенсионерски клуб, като е при циганите – безплатен ток…
  Триумф на политическата простотия и демагогия, която се обяснява само с видимото напрежение у председателя на НСОРБ от евентуални лоши резултати тук, което ще развърже ръцете на Винету да измете окончателно човека на Цветанов.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *