martineli

martineli

Какво вещаят звездите за 23 октомври, сряда

Луната е в Лъв. Фаза – последна четвърт. Лунният е 25-и. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: И днес остават нежелани операциите в областта на сърдечния мускул и сърдечно-съдовата система. Добре ще протекат профилактиката и лечението на високо кръвно налягане, аритмия, главоболие и мигрена.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Купете си нова дреха. Нежелан е престоят в сауна.

Хранене и диета: Стартирайте диета или хранителен режим днес, за да се радвате на дълготрайни и мотивиращи резултати. В сутрешните часове закусете кисело мляко с плодове, а в следобеда хапнете омлет със салата от пресни зеленчуци. На вечеря може да приготвите сирене по шопски, което е пълноценен избор за този ден.

Цветове, носещи късмет: Жълто.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения: до 16.19 часа.

Звездни аспекти за деня: Активната част на деня е в предиобеда, когато е добре да насрочите повечето си важни ангажименти. Движението на Луната в Лъв благоприятства извършването на промени и предприемането на по-рискови начинания. В следобеда се отдайте на рутинни дела и дейности, които не изискват прекомерно мислене.


ОВЕН

Обещания за пари

Очаква ви финансова стабилност, която няма как да не се отрази добре върху настроението ви. Мнозина днес получават пари, а други – обещания за по-добри доходи в бъдеще. В службата насрочете повечето задачи за сутрешните часове и часовете в ранния следобед. Вечерта се отдайте на заслужена почивка.


ТЕЛЕЦ

Не отлагайте задачи

Денят е благоприятен и позитивен за вас. Може да ви донесе някои трудности, които е добре да преодолеете до ранния следобед. Не отлагайте нищо за края на работния ден, защото така и ще си остане недовършено. В личните взаимоотношения не се опитвайте да налагате мнението си. Ще загубите по точки.


БЛИЗНАЦИ

Не налагайте мнението си

И днес сте в добро настроение, но на моменти сте настроени прекалено войнствено. Стремите се да наложите мнението си над останалите, защото приемате единствено собственото си виждане за правилно. Разбира се, в някой от следващите дни ще осъзнаете, че не сте били прави. Отново ще ви се наложи да се извинявате.


РАК

Започнете деня с действие

Денят ви носи стабилност. Въпреки трудностите, които са преодолими, но все пак изискват вашето внимание, вие действате настъпателно. Сутринта е особено благоприятна за всякакви занимания. Не я пропускайте в мързелуване или поспиване. Събудете се рано и започнете действия още с първата чаша кафе.


ЛЪВ

Показвате слабост

В сряда ви се налага да се срещнете с хора, които не са ви приятни и ви потискат по един или друг начин. Това силно влияе върху егото ви, прави ви нервни, заядливи и доста избухливи. Показвате слабост пред всички точно когато е нужно да бъдете най-силни. Отпуснете се.


ДЕВА

Давате съвети

Въпреки че и днес трябва да си почивате и да не се набивате на очи, вие изведнъж се превръщате в център на вниманието без да го искате. Днес много хора ще ви потърсят за съвет. На мнозина ще трябва да дадете урок или да изнесете лекция по важни житейски теми. Подгответе се.


ВЕЗНИ

Клюките са за следобеда

Справяте се отлично на работното място. Свършете работата си рано, без да се отклонявате в излишни разговори, клюки и обсъждане на неща, несвързани с вашата дейност. Концентрирайте усилията си в предиобеда, а в следобедните часове може да изпиете по чашка кафе с колега и да обсъдите някои пикантни новини в офиса.


СКОРПИОН

Не вземайте решения

Днес си вадите поука от старите грешки, но това не е гаранция, че няма да ги повторите още на момента. Емоционални сте и често забравяте границата на разумност, когато говорите, обещавате и вземате решения. Може да се предпазите от вземане на важно решение в следобеда, което е напълно погрешно.


СТРЕЛЕЦ

Дейни сте

Силни и енергични сте днес. Будите се в добро настроение, а кондицията ви също е на високо ниво. Концентрирайте се върху важните за деня дела. Не си губете времето в празни приказки. Някой все ще се опитва да ви отклонява от целите. До ранния следобед не му обръщайте внимание.


КОЗИРОГ

В добро настроение

Не се притеснявайте, ако на пътя ви се изпречат някои трудности. Ще ги преодолеете бързо и безпроблемно, стига да се захванете с тяхното разрешаване още в сутрешните часове. Не оставяйте работа за следобеда. Днес сте в особено добро настроение и никой не може да го помрачи, колкото и да се стреми.


ВОДОЛЕЙ

Не ви раняват нарочно

В сряда се налага да преглъщате някои обиди, които хората наоколо ви нанасят необмислено и непреднамерено. Докачливи сте и приемате всяка реплика за нарочно насочена срещу вашата личност. Това не е така. Просто хората не си правят сметка, че ви нараняват. Простете им на момента. Те не го правят нарочно.


РИБИ

Обмислете стъпките си

В сряда бързате повече отколкото е нужно. Възможно е да вземете някои грешни решения или да направите промяна, от която не се нуждаете в този момент. Обмисляйте добре крачките, за да не ви се наложи да повтаряте след време стъпките, които правите в момента.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Вие, които сте се родили на 23 октомври, сте късметлии, защото всичко в живота ви върви по мед и масло. Правите от невъзможното възможно, стига да си го навиете на пръста. Обичате да пътувате и да променяте нещата около себе си, но ако промените са осъществени с чужда помощ, а не по ваша собствена инициатива. Понякога ви е трудно да вземате самостоятелни решения, а трябва да го правите. Научете се на решителност и смелост в действията, на автономност и ще видите, че когато вие станете владетели на живота си, той ще бъде далеч по-хубав и успешен.

Навлизате в емоционална и завършваща година, която ще изиска да приключите някои стари дела, като сложите ред в тях и ги затворите завинаги. С познанствата и контактите – също. Ненужните контакти трябва да бъдат загърбени завинаги. Няма да е лека тази година, но ще бъде доста цветна и вие ще я запомните с хубаво. Не прекалявайте с емоциите и бъдете щедри на усмивки. Вашите близки ще ви обичат повече, ако им обръщате внимание. През тази година не бъдете толкова хладни към тях.

Здраве: Възможни са чести главоболия, проблеми с очите, зъбите, както и инфекции.

Станислав Климентов

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *