martineli

martineli

Вашият хороскоп за 22 октомври, вторник

Луната е в Лъв. Фаза – последна четвърт. Лунният е 24-ти. Управител на деня е Марс.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на сърдечния мускул и сърдечносъдовата система. Добре ще протекат профилактиката и лечението на високо кръвно налягане, аритмия, главоболие.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Растежът им ще се забави заради фазата на Луната. Можете да посетите маникюриста си. Разнообразете своя гардероб. Ако желаете да експериментирате с някоя нова дреха, направете го днес. Сауната е забранена, защото ще предизвика смущения в сърдечната дейност.

Хранене и диета: Можете да стартирате дългосрочен хранителен режим. Днес избягвайте въглехидратите. Белтъчините са препоръчителни. Хапвайте леки меса, млечни продукти, яйца и риба с много пресни или задушени на пара зеленчуци. Плодовете също са добра храна за днес.

Цветове, носещи късмет: Червено.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения: до 15.39 часа.

Звездни аспекти за деня: Във вторник ни чака сила и мотивация. Движението на Луната в Лъв ни дарява с нови стремежи. Чувстваме оживление в своя ден. Хармоничният аспект на Луната с Марс ни дарява с енергия и целеустременост. Можем да постигнем това, което сме намислили.


ОВЕН

Активни и дейни

Във вторник очаквайте благоприятни промени в ежедневието ви. В момента се намирате в прекрасен период и чувствате подем. Промените започват от вашето подсъзнание, за да достигнат реални измерения в деня ви. Пожелайте си нещо и то ще се сбъдне. Днес сте активни и дейни във всяка сфера.


ТЕЛЕЦ

Прекрасен ден

Във вторник ще помислите за своите планове и решения, които трябва да осъществите до края на седмицата. Тук не става въпрос за дългосрочно планиране, а за програмиране на времето рационално, ден по ден до петък. Чака ви развитие, а добрите взаимоотношения в дома са само основа за вашите успехи.


БЛИЗНАЦИ

Помагате на другите

Вторник е денят, в който вие сте прекалено разпилени. Хващате различни неща напосоки, нямате никакъв предварителен план за действие. Опитвате се да помогнете на всички около вас, за да сте им полезни в това, което вършат. Така обаче разсейвате собствените си възможности за успех.


РАК

Стабилизация

В период на подем сте, но трябва да помислите и за кратка стабилизация. За възможност да си стъпите на краката и да се огледате. Да хвърлите един поглед назад, виждайки всичко, което постигнахте. Това е ден не за действия, а за оценки и анализи на постигнатото досега. Бъдете внимателни с финансите.


ЛЪВ

Налагате се

Днес заемате центъра на вниманието съвсем целенасочено. Искате да правите впечатление, желаете погледите да бъдат насочени към вас. Налагате се и търсите начин как да постигнете целите си. Не се съобразявате с мнението на хората, с които работите, и това може да ви изиграе лоша шега.


ДЕВА

Починете си

Във вторник не прекалявайте с активността. Започвате период на кратко затишие. Днес никой няма да ви търси за важни дела. Телефонът ви ще звъни само в краен случай. Порадвайте се на спокойствието, което ви е подготвил този вторник. Не стартирайте нищо ново. Починете си.


ВЕЗНИ

Приятни изненади

Пригответе се за доста срещи и разговори през този ден. Още в сутрешните часове ви чакат приятни изненади и вести от хора, с които не сте разговаряли от дълго време. Новините са добри и ще ви заредят с положително настроение занапред. Пожелайте си нещо и то може да се сбъдне.


СКОРПИОН

Развитие в службата

Вдъхновението и мотивацията, които бяха валидни за вчера, продължават да въздействат и днес във вашия ден. Иска се обаче да сте една идея по-целеустремени и да наблегнете на онези ангажименти в службата, които не търпят отлагане. Някои от вас ще получат важно служебно предложение.


СТРЕЛЕЦ

Приятелите ви помагат

Ако до вчера трябваше да се справяте сами с проблемите си, днес пред вас се разкриват възможности да потърсите помощ и подкрепа. Приятелите са плътно зад гърба ви и могат да ви подадат ръка във всеки един момент. Днес общувайте, срещайте се и обменяйте информация. Това е важно за вас.


КОЗИРОГ

Важни решения

Изведнъж се оказвате в центъра на вихрушка от промени, които не сте в състояние да осъзнаете и приемете изцяло сега. Във вторник сте бавни, мудни и трудно вземате решения. Налага ви се да действате и въпреки вътрешните си предубеждения да решавате нещо важно. Всичко ще бъде наред.


ВОДОЛЕЙ

Опора от близките

Във вторник сте доволни от всичко, което ви се случва. Още в сутрешните часове усещате подкрепата на своето семейство за важни бъдещи планове. Каквото и да им споделите, те ви насърчават. Вашите близки са ви опората, че ще се справите брилянтно с всичко ново, което поемете по пътя си.


РИБИ

Напрегнати сте

Напрегнати сте сякаш без причина. Днес ви се струпват доста обстоятелства и всички хора наоколо ви дразнят с нещо. Бъдете активни и не отлагайте нищо за утре или вдругиден. Свършете днес чакащите ангажименти. Обърнете внимание на здравето си и ако имате нужда от почивка – дайте си я.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Това, че сте си избрали сами денят на раждане, не ви прави по-привилегировани от останалите. Не бива да се чувствате безгрешни и свети, защото сте далече от истината. В минало прераждане сте прегрешили доста сериозно и сега носите белезите на своята карма. За да я изчистите, трябва да се вгледате сериозно в себе си. Бъдете широкоскроени и осъзнавайте навреме грешките, които правите. Не обвинявайте другите за това, което правите не както трябва. Обичайте близките си, не ги корете постоянно за нещо.

Дългоочаквана година следва за вас, защото тя ви дарява с шанс да заздравите материалното си положение. За някои това ще стане с нова работа, за други – със старт на частен бизнес. Не се страхувайте, чакат ви добри финансови условия. Несъмнено догодина по това време ще се чувствате малко по-богати и заможни.

Здраве: Възможни са обостряния на хронични заболявания.

Станислав Климентов

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *