martineli

martineli

Вашият хороскоп за 24 октомври, четвъртък

Луната е в Дева. Фаза – последна четвърт. Лунният е 26-и. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на жлъчката, стомаха, панкреаса, далака, тънките черва. Добре ще протекат лечението на камъни в жлъчката, на проблеми с панкреаса, с ендокринната система, нарушен метаболизъм.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите, за изсушаване, накъдряне и безвредно и дълготрайно боядисване. Можете да направите лек масаж на области, в които изпитвате болка. Раздвижванията и рехабилитацията също са за предпочитане. Почистете гардероба си от стари дрехи.

Хранене и диета: Внимавайте какви храни използвате днес. Възможни са натравяния от продукти с изтичащ срок на годност, както и от продукти, които не ни понасят на стомаха. Добре е да се хапват салати от кореноплодни зеленчуци, както и супи от същите. Не пържете храната заради стомаха.

Цветове, носещи късмет: Охра, синьо.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения: до 16.55 часа.

Звездни аспекти за деня: Очаква ни доста продуктивен ден с Луна в Дева. Нейното движение в този земен знак провокира аналитичната ни мисъл, а тригонът й с Уран е повод да гледаме напред в бъдещето и да планираме добре всеки свой ход. Вечерта Луната и Сатурн са в хармоничен аспект. Свържете се с роднини, които не сте чували от дълго време. Кажете си нещо хубаво и ги зарадвайте с добри новини.


ОВЕН

Мерете приказките

В четвъртък сте активни и прекалено бъбриви. Можете да кажете нещо, за което впоследствие да съжалявате. Мерете приказките си и не предприемайте действия, които са прибързани или породени от ваша импулсивна мисъл. Добре ще е, ако вечерта се усамотите и не говорите с никого.


ТЕЛЕЦ

Пазете се от грешки

Вие също сте доста активни днес, като имате намерение да поставите няколко нови старта пред себе си, без да сте изследвали достатъчно добре обстоятелствата, които са наоколо. Прибързаността и прекалено вгледания ви в бъдещето поглед са причина да допуснете сериозни грешки.


БЛИЗНАЦИ

Послушайте близките

Обърнете повече внимание на семейството си и на съветите, които получавате от най-близките хора. В момента те не се стремят да ви навредят, а обратното – да ви предпазят от действия, които могат да се окажат недотам разумни. Обадете на своите по-възрастни роднини. Зарадвайте ги с внимание.


РАК

Прах в очите

Самоувереността ви вреди в четвъртък, защото ви заслепява и не позволява да се видите отстрани и да осъзнаете грешките, които допускате. Ваши приятели са в основата на силното ви заслепяване, защото ви ласкаят и още повече хвърлят прах в очите ви. А целта им е да ви се харесат.


ЛЪВ

Запазете хармонията

Заложете на сигурното и не правете излишни рискови действия, за които нямате сигурност или гаранция за сполука. Мислете за бъдещето като за неизвестна величина, която зависи не само от вас, а и от хората наоколо. Запазете хармонията във взаимоотношенията си и изживейте този ден благополучно.


ДЕВА

Потърсете помощ

В четвъртък сте уверени за пред хората, но крайно нестабилни емоционално вътре в себе си. Криете страховете си като с щит, за да не ги покажете на близките. Ако разкажете за опасенията си обаче, все някой ще се намери и ще ви подаде ръка чрез ценен съвет или морална подкрепа.


ВЕЗНИ

Вземете си отпуск

Отложете важните задачи и инициативи. Днешният ден не е сред най-активните за тази седмица и не насърчава изявите. Усамотете се на някое по-тихо място, без да биете на очи. В момента имате нужда от спокойствие и почивка. Не е лоша идея да си вземете отпуск до края на работната седмица.


СКОРПИОН

Ведър ден

Чувствате прилив на сили и ентусиазъм, които ще ви подтикнат към определени действия. Днес сте активни, а плодотворните ви мисли са основата за рационални и благоприятни промени. Очаква ви ведър и доста щастлив ден, стига някой около вас да не го развали с мрънкане и недоволство.


СТРЕЛЕЦ

Смяна на работата

На работното място се налага да промените нещо възможно най-бързо и по най-драстичния начин. Не можете да продължите с търпимостта си към някои проблеми на колеги или на ръководството. Няма решение за тях, а и вече не бива да са част от живота ви. Време е да смените работното място.


КОЗИРОГ

Бъдете внимателни

Желаете да направите резки промени в живота си, които да внесат цвят и нов облик на вашия делник. Въдете внимателни и не предприемайте прибързани и необмислени инициативи. Този ден подпомага промените, но ако са добре планирани. Ако ви е дотежало, вземете си отпуск и релаксирайте.


ВОДОЛЕЙ

Изолирайте мрънкачите

Дразните се от всяка реплика, която чувате около себе си. Днес желаете да живеете позитивно и без излишни драматични мисли, но не се получава. Все ще се намери някой, който да развали настроението ви чрез оплаквания, хленчене и проява на слабост. Приемете го, но не се задълбочавайте.


РИБИ

Недоверчиви сте

Неуверени сте и търсите начин да повярвате на обещанията, които ви дават. Няма как да се случи, защото интуицията ви сочи да не се предоверявате. Обърнете повече внимание на себе си, на своя вътрешен свят, на половинката и семейството. Обадете се на близките си роднини, които живеят извън града.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Отговорни, стабилни, честни и работливи сте вие, родените на 24 октомври. Имате заложби да бъдете преуспяващи собственици на различни фирми, с което да си изкарвате прехраната. Хубавото ще ви следва през целия живот, ако не превърнете парите в своя завидна цел. Често се случва така и мнозина от вас стават меркантилни с времето. Ето какво ще ви накара да загубите всичко, градено до този етап. Мисията ви, идвайки на този свят, е да осъзнаете, че парите и имането са само средство за по-добър и качествен живот, а не цел. Не бъдете скъперници, ако искате успехът да ви следва безотказно. Има и по-важни неща на света, а те за вас са семейството, домът и любовта на близките. Не го забравяйте.

След досадната емоционална година от която излизате, сега ще навлезете в много дългоочаквана година на ново и успешно начало. Гледайте напред, защото ви предстоят доста позитивни неща. Бъдете активни и сменете всяка част от живота си, от която недоволствахте досега. Ще имате възможности и перспективи. Планирайте следващите девет години и се заемете с нещо, чието начало да положите още днес.

Здраве: Възможни са проблеми със сърдечния мускул, предизвиквани от претоварване или емоционална нестабилност.

Станислав Климентов

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *