Хороскоп

Вашият хороскоп за днес

Луната преминава от Рак в Лъв в 19.28 часа. Фаза – последна четвърт, която настъпва в 15.39 часа. Лунният е 23-и. Управител на деня е Луната.

Здраве: Днес повечето заболявания се появяват на нервна почва. Опитайте да не мислите за негативни неща или неща, които нараняват емоционалното ви състояние. Нежелани са операциите в областта на стомаха, панкреаса, гърдите. Добре прочитат профилактиката и лечението на гастрит, колит, нервни заболявания.

Красота и външен вид: Денят е неблагоприятен за подстригване на косите, за топла коламаска, която ще доведе до раздразнения на кожата. Избягвайте също така и пилинга на кожата, както и маските с пилинг ефект, защото могат да предизвикат зачервяване и нежелани реакции.

Хранене и диета: В този ден трапезата има своята обединяваща функция в семейството. Пригответе вкусна и питателна храна и съберете цялото семейство на вечеря. Наблегнете на сладките приказки, а не на количеството на порциите. Наслаждавайте се на всяка хапка. Не прекалявайте с белия хляб, картофите и ориза. Те ще трупат мазнини около талията. Лунната диета стартира точно в 15.39 часа и продължава до утре в същия час.

Цветове, носещи късмет: Зелено.

Грижа за дома и градината: Не пресаждайте растения. Можете да полеете цветята и растенията вкъщи с чиста вода.

Звездни аспекти за деня: В понеделник сме лирични и вдъхновени. Вършим всичко с желание, проявявайки скрити таланти. Денят е прекрасен за занимания в сферата на изкуството или интелектуалните дейности. В любовта бъдете честни и откровени.

 

ОВЕН

Не досаждайте

 

Обръщате прекалено много внимание на здравословни неразположения, които съществуват само в главата ви. Днес сте склонни да го правите, за да привлечете вниманието на близките си, да се оплаквате от различни проблеми със здравето си, докато най-накрая не си ги навлечете насила. Внимавайте.


ТЕЛЕЦ

Благоприятен ден

 

Очаква ви прекрасен, изпълнен с много позитивни преживявания и приятни емоции ден. Понеделник е благоприятен и доста ползотворен за занимания в сферата на изкуството и интелектуалните дейности. Създайте нещо ново, купете си книга за четене или посетете курс за преквалификация.


БЛИЗНАЦИ

Не харчете прекалено

 

Трябва да бъдете доволни от това, което сте постигнали до този момент. Пред вас се изправят въпроси, които е добре да разрешите за себе си. Тук става дума за финансовото ви състояние. Ако искате прекалено много, няма как да го постигнете. Внимавайте с разходите. Днес сте склонни да прекалявате.


РАК

 

Важна крачка

 

В понеделник се чувствате вдъхновени да вършите всичко, за което сте полезни. Днес можете да разкриете голяма част от своите таланти. Добрата новина е, че близките ви подкрепят изцяло и това ще бъде причината да направите една важна крачка в своето развитие именно в днешния ден.


ЛЪВ

Гледайте отстрани

 

Понеделник е от дните, в които трябва да си мълчите повече. Да проявявате по-голяма сдържаност и да пазите поведение. Днес не е добра идея да се набивате на очи и да влизате в излишни пререкания. Ще сгрешите, ако налагате мнението си над останалите. Просто гледайте отстрани.


ДЕВА

Бъдете по-дискретни

 

Чувствате се прекрасно днес. Ще осъществите някои важни срещи, които ще подсилят чувството ви на удовлетвореност. Контактите и хората, с които се запознавате в този момент, са благоприятни за вас и бъдещето ви, но все пак не им разказвайте повече, отколкото е нужно. Бъдете дискретни.


ВЕЗНИ

Действайте смело

 

В понеделник сте целенасочени и още в сутрешните часове ще постигнете успехи, за които не сте предполагали, че са във възможностите ви. Този ден е прекрасен. Чувствате се вдъхновени и окрилени. Имате много идеи и е добре да започнете да ги осъществявате. Действайте смело.


СКОРПИОН

Направете промени

 

Движението на Луната в Рак ви се отразява прекрасно. В този ден вие сте вдъхновени и мотивирани. Събуждат се желания да правите промени или поне да раздвижите нещо в живота си, за да почувствате оживление. Направете го. Моментът е подходящ за подобни начинания.


СТРЕЛЕЦ

Играете соло

 

В понеделник вие сте солов играчи и не позволявате на никого да ви се бърка в плановете. Не разкривате идеите си и не търсите подкрепа за действията. В колектива обаче това ваше поведение никак не се харесва. Напротив, дори става повод за заговор зад гърба ви. Опитайте се да го избегнете.


КОЗИРОГ

Действате с лекота

 

Намирате се в прекрасен период както в личен план, така и в служебен. Не чувствате трудности да общувате с хората около себе си. Вдъхновени сте от нови цели пред себе си. Движите своите задачи с лекота и с лекота ви се отдават шансове да постигнете успехи. Този ден е доста благоприятен.


ВОДОЛЕЙ

Забързано ежедневие

 

Очаква ви доста забързан ден. Сутринта ще разберете за някои изостанали ангажименти, които трябва да свършите за определено време. А срокът е кратък. Концентрирайте се. Всичко ще потръгне по нормален, благоприятен за вас начин. Вечерта можете да посетите фитнес залата за релакс.


РИБИ

Големи успехи

 

В понеделник вие се чувствате в еуфория. Около вас всичко се нарежда така, както сте си го представяли. Днес сте влюбени, щастливи и доволни от живота. Вдъхновени сте от една нова, наскоро хрумнала ви идея. Ще я реализирате и тя ще ви донесе неочаквано големи успехи. Вървете уверено напред.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Радвате се на щастливи вибрации на кармична отплата от съдбата, която ви дарява с умения да общувате и да се приспособявате лесно към всички социални среди. Не са малко случаите, когато се натъквате на неподходящи хора, търсещи вашето приятелство с цел изгода и използвачество. Стойте настрана от лицемерите и не забравяйте стореното ви добро от хората, които наистина ви обичат. Оценявайте не само материалното, а и духовното в живота си.

Навлизате в година, в която можете да се обърнете назад и да осъзнаете грешките си. Ще ви стане ясно защо много хора ви обърнаха гръб в последно време. Потърсете извинение. Това е прекрасна година за учене, преквалификация и повишаване на знанията.

Здраве: Възможни са чести депресивни състояния. Избягвайте употребата на алкохол.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *