1017 четения

Георги Недев – нищо не е случайно

Няма как да е случайно, ако един човек се радва на много обич и има многобройни приятели. Едва ли е случайно, че постъпките му винаги са в полза и на общността. Сигурно не е случайно, когато добрините се връщат при него, и затова навярно е закономерно, че изглежда щастлив.

Хората, които познават Георги Недев, знаят, че мечтае да има наистина голямо семейство. Ето защо не е въпрос на случайност, нито беше изненада, че неотдавна той избра да остане във Велико Търново до половинката си, когато първата им рожба бе напът, вместо да приеме място в българския парламент.

Днес домът на Георги Недев, красивата Биляна и петмесечния им син Пресиян прелива от щастие и любов. Да си баща, е нещо велико, не крие възторга си Георги.

Няма съмнение, че Жоро Недев е добър баща. Той е страхотен дори с децата на другите – когато всяка зима се предрешава като Дядо Коледа, за да ги зарадва в детската градина в Дебелец, когато организира и участва в благотворително мотошоу за търновски деца сираци, когато монтира край училищата пътни табели с надпис „Намали скоростта, тук пресича твоето бъдеще“. Тогава, когато провежда сред великотърновските ученици кампании за превенция на агресията и насилието. И дори тогава, когато като областен координатор на младежите в ГЕРБ инициира следизборно почистване на градовете от плакати, които с колегите му предават за вторични суровини, и с парите обезпечават нови благотворителни жестове.

Преди няколко години Георги Недев откри мотоклуб и сега тренира деца. Иска обаче да научи младите си състезатели преди всичко на човечност. „Защото това е едно от важните неща, които липсват в днешно време“. Мотоциклетният спорт е неговата голяма страст. Член е на УС на Българската федерация по мотоциклетизъм. Една от целите в работата му занапред е Велико Търново да има мотополигон, на който да приеме републикански (че дори европейски и световен) кръг от Шампионата по мотокрос. Отдаден на спорта, Георги Недев е също президент на ФК „Ботев“ Дебелец.

30-годишният мотоциклетен шампион, треньор, общественик, благотворител, магистър по публична администрация и глава на семейство вече е и успешен мениджър. Недев създаде и развива своя рекламна агенция, превръщайки в професия увлечението си по графичния дизайн.

Кандидатът за общински съветник Георги Недев беше най-младият член на досегашния Великотърновски общински съвет. С работата си в местната власт той доказа, че младостта далеч не е порок за един управленец, стига той да е интелигентен и добронамерен, да има желанието да научава и да бъде полезен. Всъщност през последните четири години местният парламентарист Георги Недев успя да изпъкне като човек със зрели преценки, ярки позиции и правилни решения – един достоен и силен съотборник на резултатния великотърновски кмет Даниел Панов.

На вота в неделя ще отбележим листата на ГЕРБ с номер 43 в бюлетината, а хората, които решат да подкрепят персонално Георги Недев, ще изберат и преференциален номер 106.

И това няма да бъде случайно.

 

Един коментар за “Георги Недев – нищо не е случайно

  • 22.10.2019 в 9:43
    Permalink

    Няма случайни лица на корумпираната цеца недева от нап сина

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *