Мирослав Трифонов – един щастлив човек

Панов е успешен кмет, Велико Търново върви във вярната посока, убеден е областният председател на СДС

 

Партньорството между Съюза на демократичните сили и ГЕРБ е напълно естествено, а ярък пример за това има и на местно ниво. Знаков седесар, какъвто е Мирослав Трифонов, е в челните позиции на великотърновската кандидатска листа с номер 43. Преди броени дни президентът Петър Стоянов лично заяви подкрепата си за Трифонов, за кандидат-кмета Даниел Панов и кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ и СДС.

Мирослав Трифонов е областен председател на СДС. Икономист, магистър по счетоводство, управител на застрахователно дружество, където работи повече от две десетилетия. От 18 години е успешният директор на регионалния му клон. Обича работата си, познат на всички е именно с тази професия. Малко хора знаят, че преди свищовската Стопанска академия е завършил музикална гимназия в Русе, а в периода от 1987 до 1999 г. е бил тромпетист в Градския духов оркестър на старата столица.

Миро Трифонов се определя като щастлив и богат човек! Казва, че Бог го е дарил с най-голямото богатство – прекрасно семейство и чудесни приятели. Напоследък е особено щастлив и от решението на своя син – да се завърне в родината след завършване на образованието си в Холандия. Там младежът имал перспективни предложения, но избрал да работи и да се развива в България.

На 53 години, след три десетилетия брак и две пораснали деца, Мирослав Трифонов все още е влюбен в съпругата си. За него Зори е голямата любов, но също и най-добър приятел.

Любовта и топлината за Миро са дом – домът на прекрасните родители, отгледали него и брат му в обич, красота и песни. Обяснимо, музиката е другата му голяма любов. Обожава джаз, обича рок в почти всичките му разновидности, както и класическа музика. Обича и фолклор, но истински. „Не съм фен на поп-фолка и не харесвам чалгата. Във всичките й форми. Защото чалгата не е музикален жанр, а начин на мислене“, отсича.

Миро Трифонов обича да пътува и го прави често със семейството си и приятели. Но живее на едно и също място – в любимото Велико Търново, на „Пишмана“, в блок 13. Още от 1983 година. Знае какви са основните проблеми за решаване в неговия квартал и в цялата община. „Велико Търново при управлението на Даниел Панов върви в правилната посока. Разбира се, трудно може всичко, което гражданите желаят, да бъде изпълнено наведнъж само за няколко години“, коментира опитният местен парламентарист. Даниел Панов е успешен кмет, категоричен е Мирослав Трифонов. Затова СДС подкрепя кандидатурата му.

Трифонов бе зам.-председател на досегашния Великотърновски общински съвет, а опитът му като общински съветник е граден в продължение на три мандата. Известен е със своята принципност, но също така е познат като позитивен и толерантен човек. Името, поведението и делата му като обществена личност се свързват с коректност и почтеност.

В листата на ГЕРБ и СДС, която е под номер 43 в бюлетината, Мирослав Трифонов може да бъде подкрепен лично с преференция 108.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *