2000 аплодираха Веселин Маринов, който пя в подкрепа на „Алтернативата на гражданите“

Обединението на професионалисти и доказали се личности може да промени статуквото на двуполюсния политически модел в града

 

БЛИЗО 2000 ДУШИ ДОЙДОХА НА ЗАКЛЮЧИТЕЛНИЯ КОНЦЕРТ НА „АЛТЕРНАТИВАТА НА ГРАЖДАНИТЕ“, КОЙТО СЕ СЪСТОЯ ВЪВ ВТОРНИК ВЕЧЕРТА В ПАРК „МАРНО ПОЛЕ“. Култовият Веселин Маринов пя специално за надпартийната гражданска формация, която по мненията на няколко социологически агенции ще е един от хитовете на местните избори във Велико Търново. Верен на себе си, Веселин Маринов изнесе прекрасен концерт в директен контакт с публиката, сред която доминираха много млади хора. Участието му подгряваха фолклорни групи, както и емблематичният за старата столица Светослав Ангелов. Интересът към събитието бе толкова голям, че за него дойдоха даже множество кандидати за кметове и съветници от други листи.

Със своите знания, умения, контакти, професионален опит кандидатите от Коалиция „Алтернативата на гражданите” биха били достойни за общински съветници и биха помогнали за развитието на нашия град. Целта на кандидатите от коалицията е да има максимален синхрон между желанията на гражданите и възможностите на представителите на местната власт за удовлетворяване на тези желания и искания. Само така може да очакваме просперитет в локален и глобален аспект, каза пред присъстващите водачът на листата д-р Светлозар Стойков.

„При нас няма партийни повели и партийни началници, кандидатите са успели и достойни хора с име в обществото и това е гаранция, че ще работят като съветници така, както го правят и на работните си места – качествено и отговорно“, заяви на свой ред вторият в листата на „Алтернативата на гражданите“ Тодор Тодоров.

„СМЯТАМЕ, ЧЕ С ПРОФЕСИОНАЛИЗМА, КОЙТО ПРЕДЛАГАМЕ КАТО КАНДИДАТИ, И С АКТИВНАТА СИ ГРАЖДАНСКА ПОЗИЦИЯ ЩЕ ДОПРИНЕСЕМ ЗА КАЧЕСТВОТО НА БЪДЕЩИЯ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ“, обобщи и третият в листата – педагогът и директор на второто по големина училище в региона Ангел Янчев.

„Алтернативата на гражданите“ е единствената със сто процента гражданска квота. Обединението на професионалисти и доказали се личности може да промени статуквото на двуполюсния политически модел в града и в страната, е една от тезите в платформата на коалицията. Водачът на формацията доц. д-р Светлозар Стойков през 2015 г. се върна във Велико Търново, за да възроди Отделението по акушерство и гинекология в МОБАЛ. Има над 15 специализации у нас и в чужбина и над 90 публикации и участия в научни форуми у нас и по света.

Доц. Стойков е носител на наградата „Велико Търново”. Призът му бе връчен за неговите значителни заслуги към града, за високи постижения и особен принос в сферата на здравеопазването и демографията.

ПРЕЗ АПРИЛ ТАЗИ ГОДИНА ДОЦ. СТОЙКОВ СПЕЧЕЛИ БЕЗАПЕЛАЦИОННО НАЙ-МНОГО ГЛАСОВЕ И СТАНА ПЪРВИ В КАМПАНИЯТА „ЛЕКАРЯТ, КОЙТО МЕ ВДЪХНОВЯВА“ НА СОЦИАЛНАТА МРЕЖА ЗА ЗДРАВЕ CREDOWEB.

Втори в листата е Тодор Тодоров. 50-годишният великотърновец е собственик на просперираща агенция за недвижими имоти. Завършил е специалност „История и география” във ВТУ и магистратура „Бизнес с недвижими имоти” в УНСС. Семеен, с две деца. Тодоров е бил два мандата общински съветник във В. Търново от листата на СДС, в периода 2001 – 2003 година е бил председател, а в следващия мандат – заместник-председател на Общинския съвет в старата столица. От над 15 години управлява успешно частен бизнес.

Трети в листата за общински съветници е директорът на ОУ „Вела Благоева” Ангел Янчев.Той е един от безспорните авторитети сред педагогическото съсловие в града. Училището, което ръководи, въвежда иновативни методи на обучение, а възпитаниците му са носители на многобройни награди от конкурси и надпревари, които доказват отличното ниво на обучение.

В ЛИСТАТА НА „АЛТЕРНАТИВАТА НА ГРАЖДАНИТЕ” Е И ЕДИН ОТ ЗЛАТНИТЕ ФУТБОЛИСТИ НА „ЕТЪР“ – БОНЧО ГЕНЧЕВ. Генчев е шампион и носител на Купата на БФС с отбора на „Етър“ през 1991 г., двукратен бронзов медалист с виолетовия екип през 1989 и 1990 г., бронзов медалист от Световното първенство по футбол в САЩ през 1994 година.

Бончо Генчев е първият българин, играл във Висшата английска лига. Почетен гражданин на Велико Търново. Сега е председател на Зоналния съвет на БФС – Велико Търново.

Пети в списъка на кандидати за общински съветници е 41-годишният Любомир Филипов. Има две магистратури „Финансов анализ и контрол” и „Застраховане и социално дело” в СА „Д. Ценов“ – Свищов. Собственик на няколко дружества, представител на „Адрес” – най-голямата фирма за недвижими имоти в България. Ексклузивен представител на БГ „СКЛАД” – най-голямата платформа за индустриални имоти в страната.

31-ГОДИШНИЯТ ДИМИТЪР ИВАНОВ, КОЙТО Е ШЕСТИ В ЛИСТАТА, ПРИТЕЖАВА ДВЕ МАГИСТЪРСКИ СТЕПЕНИ – по политически науки от Правителствената академия „Джоу Енлай” в Китай и по международен мениджмънт от Лондонския университет, колеж „Бърбек”. Има бакалавърска степен „Туризъм” от ВТУ.

Има собствен бизнес в сферата на туризма, като една от основните му цели е промотирането на България като туристическа дестинация на китайския пазар. Иванов е представител и на американска компания за нанотехнологии. Женен, с едно дете.

46-ГОДИШНИЯТ ГЕОРГИ ВЛАДОВ Е НА ОСМА ПОЗИЦИЯ В СПИСЪКА НА „АЛТЕРНАТИВАТА НА ГРАЖДАНИТЕ”. Той е завършил „Маркетинг и мениджмънт” в УНСС. В периода 1999 – 2003 година е регионален мениджър на М-Тел за Централна Северна България, а от 2005 до 2009 г. е регионален мениджър на „Виваком” за Централна Северна България. Вече над десет години развива частни бизнес проекти, председател е на фондация „Търново”.

Стилян НАЙДЕНОВ

Снимки авторът

 

3 thoughts on “2000 аплодираха Веселин Маринов, който пя в подкрепа на „Алтернативата на гражданите“

 • 23.10.2019 в 13:42
  Permalink

  Весо е умен. С Панов заобиколиха вердикта на Борисов, Весо да не е пее на концерти на Герб. Всички от новоизлюпената коалиция са хора на Панов, от гинеколога с деца от 5 жени до вечния Ангел Янчев, иновативния директор на Велатааа, които пък не си знае партиите.

  Отговор
 • 23.10.2019 в 13:44
  Permalink

  Весо е умен. С Панов заобиколиха вердикта на Борисов, Весо да не е пее на концерти на Герб. Всички от новоизлюпената коалиция са хора на Панов, от гинеколога с деца от 5 жени до вечния Ангел Янчев, иновативния директор на Велатааа, които пък не си знае партиите.

  Отговор
 • 24.10.2019 в 12:10
  Permalink

  ОЩЕ ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО ,ЧЕ ТИЯ СА ТАЙНАТА КОЛОНА НА ГЕРБЕРИТЕ!!!

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.