762 четения

Какво вещаят звездите за 29 октомври, вторник

Луната е в Скорпион. Фаза – новолуние. Лунният ден е 2-ри. Управител на деня е Марс.

Здраве: Нежелани са операциите на носа, половите органи, пикочния мехур и дебелото черво. Добре протичат профилактиката и лечението на хемороиди, проблеми с бъбреците, уринирането, болести на половите органи, лечението на стерилитет.

Красота и външен вид: Днес организмът лесно се освобождава от течности и замърсявания. Направете разпускащите масажи, които да ви освободят от умората и болката. Денят не е подходящ за подстригване на косите и всякакви други процедури при фризьора.

Хранене и диета: Хранете се редовно, начесто и по малко. Денят не е подходящ за стартиране на диети, защото няма да дадат желаните резултати и едва ли ще ги спазвате дълго време. Днес организмът се нуждае от въглехидрати. Не ги консумирайте единствено под формата на хляб, ориз и картофи. Направете си зеленчукова кремсупа или богата салата от сезонни есенни зеленчуци.

Цветове, носещи късмет: Червено.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения: до 18.45 часа. Полейте цветята и растенията вкъщи с чиста вода.

Звездни аспекти за деня: Днес Луната се движи в комфортната зона на Скорпион, сключвайки хармоничен аспект с Плутон в сутрешните часове. Очаквайте добра новина и подкрепа на хора с влиятелно положение. В следобеда Луната е в съвпад с Венера, за да подобри хармонията във взаимоотношенията, да донесе нови идеи и усещане за радост. Можете да си закупите нова дреха, която ще носите със самочувствие. Поглезете се.


ОВЕН

Звездите ви подкрепят

Във вторник сте делово настроени. Мислите съзнателно за служебните проблеми и търсите начин как да ги разрешите. Ще бъдете доста продуктивни, а и в момента сте в етап на изграждане на едно ново начало, така че по всичко личи, че нещата потръгват при вас. Бъдете спокойни. Звездите ви подкрепят.


ТЕЛЕЦ

Напрежението стихва

Във вторник се чувствате прекалено напрегнати и притиснати от хиляди ангажименти на работното място и вкъщи. Множество недовършени задачи чакат своя ред, прокарващи в главите ви още по-голям хаос. Успокойте топката и вършете едно по едно нещата, които имате. Скоро напрежението ще стихне.


БЛИЗНАЦИ

Решете проблемите

Около вас витае напрежение, което не разбирате. Вие сте видимо спокойни и предпочитате да решавате проблемите си със силата на речта и общуването. Нервите малко по малко отшумяват сутринта, за да отстъпят пред доброто настроение, което е залегнало в следобедните и вечерните часове. Насладете се на почивката.


РАК

Забързан ден

Вторник и за вас е нервен и напрегнат ден, защото обстоятелствата се сменят бързо едно след друго и вие само отчитате това, без да можете да им въздействате или да ги контролирате. Отпуснете се. Малко по малко пластовете ще се наредят. Днес получавате подкрепа от хора, които ви имат доверие.


ЛЪВ

Бъдете по-отговорни

В първата половина от седмицата би следвало да сте особено внимателни с всичко, което вършите, защото напоследък сте изключително разсеяни вследствие на промените в личния живот. Нестабилността там не бива да се отразява на всичко останало. Добре е да сте по-отговорни в службата.


ДЕВА

Действайте активно

Във ваша полза се променят някои обстоятелства, което е доста добър знак, че ви очаква благоприятно развитие по важни касаещи ви въпроси. Действайте в рамките на разумното, без да поемате непосилни рискове. Вторник изисква от вас сдържаност в приказките и силна мотивация в работата.


ВЕЗНИ

Добри промени

Решенията си днес вземате изключително трудно, защото напоследък се чувствате объркани и се плашите от всяка промяна, идваща в живота ви. Независимо дали тя е за добро, или не, вие я приемате критично и с отрицание. А всъщност може да се окаже, че е поредният съдбовен шанс за развитие.


СКОРПИОН

Поемете си въздух

Вторник стартира доста добре, с шансове да свършите колкото се може повече работа и в следобеда да си отпочинете, доволни от себе си. За съжаление, нещо в часовете, в които искате да си почивате, се обърква и трябва адекватно да действате и да продължите с бурното темпо. Помете си глътка въздух.


СТРЕЛЕЦ

Ненужни компромиси

Готови сте на ненужни компромиси в службата само и само около вас да е мир. За пореден път вършите не само своята работа, а и работата на колегите си. Ръководството на свой ред непрекъснато ви залива с още и още ангажименти. Липсата на воля, за да кажете „не“, днес ви струва доста скъпо.


КОЗИРОГ

Лабилна психика

Радвате се на стабилност и подкрепа от страна на хората, на които разчитате. Днес сте общителни, забавни и често осъществявате контакти, от които дори самите вие се изненадвате, че можете да завържете. Все пак сдържайте емоционалността си. Прекалено лабилни сте психически, въпреки че добре го прикривате.


ВОДОЛЕЙ

Не рискувайте

И днешният ден ви предупреждава да не стартирате с нищо ново, с нищо непознато. Плувайте в свои води и се разпростирайте дотам, докъдето познавате територията. Сега не е време да разкривате нови хоризонти или да се гмуркате в дълбокото. Предприемането на рискове ще ви струва скъпо.


РИБИ

Всичко се нарежда

Вторник е доста натоварен за вас, защото ви се насъбират прекалено много задължения. Това не би трябвало да бъде повод за притеснения – и концентрацията ви е повишена, и вниманието – изострено. Ще се справите с всякакви въпроси, дори ще успеете да уредите и влошените напоследък лични взаимоотношения.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Датата, на която сте се родили, говори, че сте добри души, плахи и нерешителни натури, които позволяват да бъдат често потъпквани и ранявани. Това трябва да изкорените безвъзвратно от своя характер, ако желаете да живеете спокойно и пълноценно. Бъдете ловци, а не жертви, за да успявате. Научете се да оспорвате мненията, които са различни от вашите, да налагате своето и да вършите неща в своя угода. Поискайте своето и ще видите, че ще го постигнете! Една крачка ви дели от успеха и това е решителността.

Навлизате в прекрасна година на стабилизация и любов. Не се залавяйте с нови дела, а се постарайте да затвърдите всичко това, с което сте се заели в последните няколко години. Ако имате идея да направите сватба, тази година ще е най-благоприятна за това важно събитие.

Здраве: Възможни са проблеми с гърлото, сливиците и горните дихателни пътища.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!