396 четения

Търновец се запозна с кеч мегазвездата Кърт Енгъл

27-годишният търновец Павлин Петров се докосна и разговаря с един от най-известните кечисти за всички времена Кърт Енгъл. Боляринът засякъл световната звезда в сряда в София. Първоначално помислил, че се е припознал, но след като го погледнал отново и чул американска реч, осъзнал, че наистина пред очите му стои легендарният боец от Световната федерация по кеч.

„Попитах го дали е съгласен да се снимаме и какъв е поводът за гостуването му в България. Обясни ми, че е тук във връзка с процедура по осиновяване на сираче от Сливен. Беше с жена си и увери, че у нас много му харесва“, разказа Павлин.

Младият мъж подчерта, че като дете не пропускал излъчване на бойното шоу „Кеч мания“ и се възхищавал на издръжливостта и силата на атлетите. Кърт Енгъл бил един от любимците му, защото винаги успявал да накара опонентите си да се предадат при прилагане на хватката „Усуканият глезен“.

50-годишният боец е четирикратен носител на шампионския пояс на WWF, веднъж е спечелил титлата „Шампион на Съединените щати” и „Крал на ринга“ и още много други отличия. През годините се сдоби с различни прякори – Олимпийският герой, Крал Кърт, Суплекс машината и Най-големият атлет във федерацията за всички времена.

Галина ГЕОРГИЕВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!