303 четения

ЕЛЕНА: Дилян Млъзев с 60,5% от гласовете, ще управлява още един мандат

ДОСЕГАШНИЯТ КМЕТ НА ОБЩИНА ЕЛЕНА ДИЛЯН МЛЪЗЕВ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ и ще управлява още един мандат. 60,5% от избирателите са гласували за него. За кандидата на „БСП за България“ Сашо Топалов гласа си са дали 36% от избирателите.

Първа сила в Общинския съвет е ГЕРБ с подкрепа от 43,30%, следват „БСП за България“ с 31,18%, ДПС има 10,20%.

В БЕБРОВО с изумителните 91,43% първи е Николай Колев от ГЕРБ. Той беше единствен кандидат в еленското село и според резултатите само 15 души в Беброво не са гласували за него, отбелязвайки в бюлетината „Не подкрепям никого“.

В КОНСТАНТИН предстои балотаж между кандидата на ГЕРБ Стоян Комитов, който е спечелил 45,23% от гласовете, и Лютви Османов, кандидат на „Националното движение за права и свободи”. Той има 25,76% от гласовете на всички жители в селото.

Третото място в Константин е за кандидата на ДПС Феим Ембиев, който е с 21,50%, а Росен Джамбазов, кандидатът на „БСП за България“, е успял да спечели 6,29% от гласовете.

В МАЙСКО също ще има балотаж и там той е между кандидатите на ГЕРБ и „БСП за България“. Зоя Ангелова, която е кандидатът на „БСП за България“, има спечелени 38,78% от гласоподавателите. С разлика от около два процента след нея е кандидатът на ГЕРБ Милен Михайлов. За него са гласували 36,101% от избирателите.

Сашо Иванов от ДПС е трети с 24,10%.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *