martineli

martineli

Феновете на „Етър“ с поредна благотворителна акция

В поредната си благотворителна акция се впускат феновете на „Етър“. В сряда на мача с „ЦСКА София” на стадион ,,Ивайло” момчетата с добри сърца отново ще извадят урните, за да помогнат на Петър Иванов от Велико Търново. Мъжът вече 13 години лежи прикован за леглото си след тежка катастрофа.

„Съдбата му отнема още родителите, роднините, приятелите и надеждата, че изобщо някога ще се изправи отново на крака, докато не се появихме ние!

Стартирахме тази кампания преди година и половина и чрез много акции, кампании и събития успяхме да съберем 68 000 лв. До крайната сума, която ще изпрати Петър на дългоочакваната операция в чужбина, остават само 12 000 лв.!

Урни ще бъдат разположени на двете каси пред входовете, вътре на стадиона и във ВИП ложата. Възможност да помогнат ще имат и феновете на ЦСКА, при които също ще има урни. На тоя свят преди всичко сме хора, после фенове на различни отбори! Бъдете съпричастни, ако не към нашите усилия, то поне към тъжната съдба на един млад човек! Благодарим Ви!“, пише в апела на великотърновските футболни фенове.

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *