martineli

martineli

Какво вещаят звездите за 31 октомври, четвъртък

Луната е в Стрелец. Фаза – първа четвърт. Лунният ден е 4-ти. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: По възможност отложете плановите операции. Заради по-трудното съсирване на кръвта е вероятно раните да заздравеят значително по-бавно. Денят е неподходящ за лечение на кръвта, за даряване на кръв, за поставяне на зъбни протези и импланти. Черният дроб и жлъчката са уязвими.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите, коламаска и пилинг на лицето. Неблагоприятен е за отстраняване на косъмчета на лицето с електрически импулси, за полагане на татуировки. Раните ще заздравяват трудно и са възможни усложнения.

Хранене и диета: Луната е в Стрелец и благоприятства процесите на отслабване. Избягвайте въглехидратите, особено бялото брашно и захарта. Последната заместете с плодове, които да приемате на няколко порции през целия ден. На основните хранения хапвайте белтъчини – леко месо, бяла риба, яйца, млечни продукти. Обилните салати от зеленчуци са препоръчителни. Можете да стартирате дългосрочен хранителен режим.

Цветове, носещи късмет: Синьо.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения: до 20.02 часа.

Звездни аспекти за деня: Луната гостува в Стрелец и е в квадратура с Нептун, внасяща объркване в мислите през първата половина от деня. Меркурий започва своята ретроградна фаза. Може да почувствате известно забавяне в действията. Отпуснете се. Не подписвайте важни договори и споразумения.


ОВЕН

Завършвате задачи

Заредени сте със сили и енергия. Днес сте решени да се борите до край за каузите, които започнахте през месеца. Да завършите някои важни дела, които стартирахте. Не искате да влизате в ноември със стари, недовършени ангажименти. Мислите правилно. Бъдете отговорни към здравето си.


ТЕЛЕЦ

Не се претоварвайте

Не сте във върхова форма, но нищо не ви пречи да си вземете няколко почивни дни и да си останете вкъщи. Ако нямате възможност за отпуск, просто не се заемайте с нови ангажименти в службата. Завършете нещо старо или почистете работното си място. Още утре ще бъдете зарадвани с разместване на пластовете.


БЛИЗНАЦИ

Активност

Очаква ви доста активен и благоприятен ден. Още сутринта чувствате, че късметът е на ваша страна. Можете да си направите предварителен план за действие. Бъдете по-общителни и не бягайте от новите запознанства. Меркурий започва своята ретроградна фаза, но това не бива да ви притеснява и разсейва.


РАК

Подайте ръка

Вие сте особено натоварени. Около вас се нижат ангажименти, които трябва да бъдат свършени в срок до края на работния ден. Не е непостижимо, но просто трябва да се организирате. Вечерта ваш близък или приятел има нужда от помощ. Дайте подкрепата си, не го оставяйте сам в такъв момент.


ЛЪВ

Център на внимание

Днес сте в добро настроение и зареждате всички около себе си с позитивни емоции. Хората ви възприемат приятелски и отново заемате центъра на вниманието, без да го целите. Редом с обичайното приключете важни финансови ангажименти, с които се захванахте през месеца. Не ги оставяйте за ноември.


ДЕВА

Спокойствие

Не сте сред най-активните днес, но никой не трябва да ви се сърди. Вие сте приключили своите важни ангажименти до края на октомври и сега можете да се отдадете на заслужена почивка. Не предприемайте нищо ново. По възможност се приберете по-рано вкъщи и пригответе вкусна вечеря за семейството.


ВЕЗНИ

Забързан ден

Днес времето тече бързо и все за нещо не ви остават свободни минути. Темпото до такава степен се е забързало, че забравяте за собствената си почивка. Подредете делата си още сутринта. Не бързайте за никъде. Дори и нещо да остане за идния месец, ще го свършите в първите му дни. Не е фатално.


СКОРПИОН

С усмивка

Организирайте добре своите дела. Започнете с най-неотложните и свършете всичко замислено до края на работния ден. Последните октомврийски часове са заредени с позитивна енергия и хубави емоции на работното място. Всички около вас са настроени празнично. Изпратете месеца с усмивка.


СТРЕЛЕЦ

Доволни от себе си

Посрещате последния октомврийски ден в добро настроение. Доволни сте от всичко, което ви се случи. Почти не остана нищо за довършване, затова и днешният ден ви среща с възможности и алтернативи за идните дни. Ако хората около вас довършват ангажиментите си, то вие работите вече за новия месец.


КОЗИРОГ

Без оправдания

Наблюдавате отстрани всичко, което се случва с хората около вас. Днес отново търсите чуждите кусури в желанието да прикриете собствените си грешки и недостатъци. Опитайте се да постигнете хармония с близките си. Денят изисква да свършите всички важни дела, изостанали през месеца.


ВОДОЛЕЙ

Успешен ден

В последния октомврийски ден вие се чувствате великолепно. Заобиколени сте от приятели и хора, на които можете да разчитате. Днес вършите задачите си с желание и това си личи. Приключете един финансов ангажимент, който започнахте в началото на месеца, и посрещнете ноември на чисто.


РИБИ

Късметът е с вас

Заредени сте с ентусиазъм и сили. Днешният ден е изключително благоприятен за вас, защото ви позволява да завършите всички започнати през месеца ангажименти. Активни сте, а и късмет не ви липсва. Организирайте колегите си. Ще приключите една сделка, от която ви чака сигурна финансова стабилност.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Родили сте се на ден, определящ кармична разплата за този живот. Тя се изразява в трудности, с които ежедневно се сблъсквате и които трябва да изживеете достойно. Вървете смело и с високо вдигната глава. Умеете да се справяте с всяка бариера, паднала пред вас, защото притежавате скрита сила и изключителни способности, които сте развили в някое от миналите си прераждания. Просто вървете напред с мисълта, че това, което не ви убива, ви прави по-силни. Вие сте Скорпиони, знаещи какво искат и как да го постигнат.

Следващата година ще ви помогне да си стъпите на краката откъм финансова гледна точка. Това ще е година на материална стабилност, просперитет в работата и парични придобивки. Не отказвайте на предложение за нова работа. Ще се озовете на позиция, на която не сте и предполагали, че можете да се озовете.

Здраве: Възможни са обостряния на хронични заболявания. Пазете зъбите и ставите.

Станислав Климентов

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *