Спорт

Очакват около 5000 души по трибуните, от 12:00 часа затварят днес улиците около стадион „Ивайло“

„Не сме се отказали от място в шестицата, напрежението е в ЦСКА”, заяви старши треньорът на „виолетовите“ Росен Кирилов

 

Със заповед на кмета на община Велико Търново днес от 12:00 часа ще бъдат затворени улиците около стадион „Ивайло“. Мярката е от съображение за сигурност преди, по време и след мача на „Етър ВТ“ със столичния ЦСКА. За двубоя се очакват около 5000 зрители, което налага мерките.

Касата до Спортния диспансер ще отвори в 9 часа днес, от 16 ч. отваря и втората северна каса, както и тази във фенмагазина, а от 12 ч. ще заработи каса от южната страна на комплекса.

Феншопът на „Етър ВТ“ днес ще работи и като билетна каса за мача, ще се продават и дребни артикули. Контузеният нападател на великотърновци Иван Петков ще бъде там от 17 ч. нататък и ще раздава автографи.

„Нагласата ни за мача е добра, вече сме почти комплектовани. Все още не са на линия само Яни Пехливанов и Иван Петков, но съвсем скоро и те ще са готови. Всички останали са здрави, в приповдигнато настроение сме и сме амбицирани да се представим добре и да вземем точки срещу ЦСКА. Играем за победа и искаме да вземем трите точки.

В ЦСКА има напрежение, загубиха последните си две гостувания, но това е клуб с авторитет в българския футбол, имат много добри футболисти и треньори, страхотна публика зад гърба си, така че срещу тях винаги се играе много трудно. Сигурен съм, че мачът ще бъде завързан, че ще затрудним максимално ЦСКА. Дано победим. Ще се опитаме да затворим пространствата и да създадем положения пред тяхната врата.

Не сме се отказали да гоним шестицата. Шестият е на 5 точки пред нас, до края на годината трябва да вземем възможно най-много точки, за да се приближим до топ 6“, коментира старши треньорът на етърци Росен Кирилов. Главен съдия на срещата е международният рефер Ивайло Стоянов, асистират му Мирослав Иванов и Димитър Стоилов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *