11-годишните етърки с успешен старт в Габрово

Силен старт в първенството направиха 11-годишните хандбалистки на „Етър – 64“. Момичетата на треньорката Маги Христова спечелиха убедително първия зонален турнир този сезон в зона „Мизия“.

Надпреварата бе в Габрово с участието на домакините от „Бъки“, „Етър-64“, „Шугар“ (Плевен), „Ловеч“, „Дунав“ (Белене) и „Левски“ (Стражица), като етърки трябваше да играят по програма три мача.

Момичетата от Стражица обаче не се явиха. „Виолетовите“ разбиха в първия си мач „Шугар“ (Плевен) с 12:3, а във втория направо разгромиха домакините от „Бъки“ с 20:1!

„Изключително съм доволна от децата, влагат много старание и това дава резултати. Поздравявам ги за силната игра!“, коментира Маги Христова.

Следващият турнир е на 13 ноември в Плевен, после на 26 ноември отборите играят в Ловеч, а Велико Търново ще бъде домакин на първия турнир напролет. Още на 7 ноември обаче в Ловеч е надпреварата за 12-годишните на „Етър-64“, които също ще бъдат водени от Маги Христова. В групата тя ще включи и доста от 11-годишните, където има деца със сериозни хандбални качества.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *