Местни избори 2019

Евродепутатът Ева Майдел: „Добромир Добрев трябва да продължи модернизирането на Горна Оряховица”

Видеообръщение до жителите на Горна Оряховица изпрати евродепутатът от ЕНП/ГЕРБ Ева Майдел. В специалния си поздрав към горнооряховчани тя благодари за подкрепата на Европейските избори. „За да изпълним обещанията си и да направим така, че Европа да стига и да се усеща във всеки български град, е важно и да имаме работещи и доказани кметове“, заявява българският представител в Европарламента.

Ева Майдел, която неотдавна бе обявена за един от най-влиятелните лидери на мнение в социалните мрежи в Брюксел, е категорична, че през последните години Горна Оряховица постигна много. „Изцяло се преобрази централната градска част, изгради се парк „Детски кът“. Построи се приют за хора без дом, санираха се детски градини и училища, реновира се болницата.”

„Познавам Добромир Добрев лично и го подкрепям, защото доказа, че може да постига резултати“, казва Ева Майдел.

В обръщението си Ева Майдел допълва: „За да останат и да се развиват в Горна Оряховица младите, трябва да продължи работата по привличането на инвестиции и модернизирането на града. Затова Добромир Добрев планира изграждане на нова индустриална зона, нова спортна зала и подобряване на пътната и туристическата инфраструктура.

Добромир Добрев и общинските съветници от ГЕРБ са най-добрата гаранция, че тези проекти ще се реализират и Горна Оряховица ще продължи възходящото си развитие“, категорична е евродепутатът Ева Майдел.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *