Местни избори 2019

„Подкрепям Явор Божанков, защото разбира местния бизнес“

Инж. Пламен Стоянов е управител на една от големите фирми за производство на камини и печки на твърдо гориво и пелети в Горна Оряховица – „Виктория 05“ ООД.

„Подкрепям Явор Божанков като човек, който се е доказал в частния сектор. Той е председател на Асоциацията на рециклиращата индустрия и стои много близо до местната индустрия. Като народен представител излезе с иновативна идея да обедини всички производители на пелетни системи от нашата община. Виждам в него визионер, който разбира, че съединението на всички ни прави по-силни. Идеята му е модерна и се състои в това производителите на подобни уреди за отопление да участват при подготовката на програмите за ограничаване на вредните емисии в атмосферата. Проблемът е особено голям и в нашия град, затова идеята на Явор Божанков допринася едновременно за местната индустрия и за всички жители“, каза Пламен Стоянов.

Той допълни, че пред местните производители стои и въпросът за кадрите и как икономиката да бъде свързана с местните училища за обучението на кадри. За укрепването и издигането нивото на професионалните училища имаме еднакви възгледи с Явор Божанков и това е още една причина да го подкрепя на втория тур в изборите за кмет на община Горна Оряховица.

Инж. Пламен Стоянов

Управител на фирма „Виктория 05“

One thought on “„Подкрепям Явор Божанков, защото разбира местния бизнес“

  • Червената номенклатура се подкрепя, разбира се.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *